Miksi aina sinä?

Narsismin seitsemän syntiä

AlkuteosWhy is it Always About YOU? The Seven Deadly Sins of Narcissm
SuomentajaRaija Viitanen
ISBN9525534111
SidosasuNidottu
Sivuja280
Julkaisupäivämäärä27.9.2005
Kirjastoluokka14.8; 59.563
HuomioitavaaLoppuunmyyty

25,00 


Saatat pitää myös näistä:

Tunnelman voima
Urbaani tantra
Pysähdy ja luovu itsesi korjaamisesta
Vauraus
Villikukka
Saa mitä haluat: Nuoren kirja
Trauman parantama
Pohjolan naisen voimakirja
Metsän hoitava syli
Voimaannuttava ääni
Osasto:

Kuvaus

Kuinka tulla toimeen narsististen, itsekeskeisten ihmisten kanssa, jotka eivät kykene terveeseen, vastavuoroiseen ihmissuhteeseen?
Häpeämättömyys, maaginen ajattelu, ylimielisyys, kateus, vaativuus, hyväksikäyttö ja rajattomuus ovat narsismin tunnuspiirteitä. Tämä uraauurtava teos auttaa tunnistamaan nämä ”narsismin seitsemän syntiä” ja ymmärtämään narsistisen persoonallisuushäiriön alkuperää lapsuuden vuorovaikutussuhteissa.
Miksi aina sinä? Narsismin seitsemän syntiä kertoo, kuinka tämä häiriö kehittyy, kuinka narsistin vaikutuspiiriin joutuu ja mitä on tehtävä siitä irtautuakseen. Kirja antaa selkeitä käytännön neuvoja kaikille, jotka tunnistavat itsessään tai lähipiirissään – työpaikalla, perheessä, ystävyys- tai rakkaussuhteessa – tämän ajankohtaisen ongelman.

Psykiatrian emeritusprofessori James F. Masterson kirjoittaa esipuheessaan teokseen:

”Olen jo kauan toivonut, että tulisi kirja, joka auttaisi ymmärtämään tämän häiriön [narsismin] syklisiä vaiheita ja toisaalta hoidon tarjoamia mahdollisuuksia.
Viimeinkin olemme saaneet sellaisen kirjan. Miksi aina sinä? Narsismin seitsemän syntiä on laillistetun kliinisen sosiaalityöntekijän Sandy Hotchkissin käsialaa. Teos on hienosti kirjoitettu ja sitä on ilo lukea. Hotchkiss on perehtynyt narsismia käsittelevään laajaan ammattikirjallisuuteen ja esittää sen keskeisen sisällön maallikkolukijan ymmärtämällä kielellä. Ammattikielen käsitteet selitetään ja niitä havainnollistetaan konkreettisin esimerkein. Lähdeviittaukset johdattavat lisätiedon äärelle. Tämä teos täyttää valtavan aukon alan kirjallisuudessa ja on lukemisen arvoinen jokaiselle, niin ammattilaiselle kuin maallikolle, joka haluaa oppia ymmärtämään paremmin narsistista persoonallisuushäiriötä.”

Sosiaalityöntekijä ja psykoterapeutti Sandy Hotchkiss on opettanut Etelä-Kalifornian yliopistossa sosiaalityön koulutusohjelmassa ja antaa yksilö-, pari- ja perheterapiaa yksityispraktiikallaan Los Angelesin alueella.

Lisätietoa narsismista:
www.narsistienuhrientuki.info

Kommentoi!

kommenttia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Miksi aina sinä?”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.