Mindfulness masennuksen hoidossa

AlkuteosMindfulness-Based Cognitive Therapy for Depression
SuomentajaTanja Kielinen
ISBN9789522602367
SidosasuNidottu
Sivujan. 600
Julkaisupäivämäärä30.4.2014
Kirjastoluokka17.3

37,00 

Masennuksen hoidon mullistanut teos vihdoin suomeksi!


Saatat pitää myös näistä:

Henkiset voimavarat
Rikastumisen tiede
Saa mitä haluat
Harjoituksia läsnäolon voimasta
Vihan oppitunnit
Jooga ja elämän voima
Tasapainota kehosi energiat
Vetovoiman salaisuus

Kuvaus

Mindfulness masennuksen hoidossa on kirja MBCT:stä eli tietoiseen läsnäoloon perustuvasta kognitiivisesta terapiasta. Se on tutustuttanut tuhannet lukijat tähän tutkitusti toimivaan ja uudenlaiseen masennuksen hoitomuotoon. Teoksessa kerrotaan, miten masennusta sairastavat voivat tämän terapian avulla oppia suhtautumaan ajatuksiinsa, tunteisiinsa ja fyysisiin tuntemuksiinsa radikaalisti uudella tavalla. Lisäksi heitä  opetetaan tunnistamaan masennuksen varoitusmerkit hyvissä ajoin ja reagoimaan niihin niin, että lievä masennus ei pääse pahenemaan  täysimittaiseksi masennusjaksoksi.

Vaikuttava kirjoittajakaarti koostuu psykologian ja lääketieteen tohtoreista, joiden työ mindfulnessin parissa on tunnustettu ympäri maailman. He käyvät askel askeleelta läpi, miksi ja miten mindfulness-harjoitukset ja niiden yhdistäminen kognitiiviseen terapiaan ovat edistäneet toipumista masennuksesta ja ehkäisseet sen uusiutumista. Mukana on psykologeille ammattikäyttöön tarkoitettuja ohjemonisteita sekä runsas ja ilmainen verkkoaineisto.Varsinaisen kurssisisällön lisäksi kirjassa käydään läpi myös  masennuksen teoriaa sekä uusimpia tutkimuksia tietoisen läsnäolon  vaikutuksista. Kirja on suunnattu mielenterveysalan  ammattilaisille sekä kaikille tietoisen läsnäolon soveltamisesta  kiinnostuneille.

Mindfulness masennuksen hoidossa kokoaa yksiin kansiin kaiken olennaisen tietoisesta läsnäolosta. Se paljastaa pitkäaikaisen tutkimustyön tulokset, jotka kiistatta todistavat mindfulnessin annin nykypsykologialle ja psyykkisten sairauksien hoidolle. Basam Books on julkaissut samoilta kirjoittajilta aiemmin paljon kiitosta saaneen teoksen Mielekkäästi irti masennuksesta (2009; 8. painos 2014).

Kommentoi!

kommenttia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mindfulness masennuksen hoidossa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *