Mindfulness masennuksen hoidossa

AlkuteosMindfulness-Based Cognitive Therapy for Depression
SuomentajaTanja Kielinen
ISBN9789522602367
SidosasuNidottu
Sivuja639
Julkaisupäivämäärä30.4.2014
Kirjastoluokka17.3
HuomioitavaaLoppuunmyyty

39,00 

Tämä klassikkoaseman saavuttanut bestseller-kirja on tutustuttanut tuhannet lukijat, niin maallikot kuin ammattipsykologit, tutkitusti toimivaan, mindfulnessiin pohjautuvaan kognitiiviseen terapiaan masennuksen hoidossa.


Saatat pitää myös näistä:

Tunnelman voima
Pysähdy ja luovu itsesi korjaamisesta
Vauraus
Saa mitä haluat: Nuoren kirja
Trauman parantama
Pohjolan naisen voimakirja
Metsän hoitava syli
Voimaannuttava ääni
Sisäinen valo
Olemisen tie
Osasto:

Kuvaus

Kts. Mindfulness masennuksen hoidossa uusi painos 2020 (uusi kansi), ISBN: 9789522609076

 

Mindfulness masennuksen hoidossa on kirja MBCT:stä eli tietoiseen läsnäoloon perustuvasta kognitiivisesta terapiasta. Se on tutustuttanut tuhannet lukijat tähän tutkitusti toimivaan ja uudenlaiseen masennuksen hoitomuotoon. Teoksessa kerrotaan, miten masennusta sairastavat voivat tämän terapian avulla oppia suhtautumaan ajatuksiinsa, tunteisiinsa ja fyysisiin tuntemuksiinsa radikaalisti uudella tavalla. Lisäksi heitä  opetetaan tunnistamaan masennuksen varoitusmerkit hyvissä ajoin ja reagoimaan niihin niin, että lievä masennus ei pääse pahenemaan  täysimittaiseksi masennusjaksoksi.

Vaikuttava kirjoittajakaarti koostuu psykologian ja lääketieteen tohtoreista, joiden työ mindfulnessin parissa on tunnustettu ympäri maailman. He käyvät askel askeleelta läpi, miksi ja miten mindfulness-harjoitukset ja niiden yhdistäminen kognitiiviseen terapiaan ovat edistäneet toipumista masennuksesta ja ehkäisseet sen uusiutumista. Mukana on psykologeille ammattikäyttöön tarkoitettuja ohjemonisteita sekä runsas ja ilmainen verkkoaineisto.Varsinaisen kurssisisällön lisäksi kirjassa käydään läpi myös  masennuksen teoriaa sekä uusimpia tutkimuksia tietoisen läsnäolon  vaikutuksista. Kirja on suunnattu mielenterveysalan  ammattilaisille sekä kaikille tietoisen läsnäolon soveltamisesta  kiinnostuneille.

Mindfulness masennuksen hoidossa kokoaa yksiin kansiin kaiken olennaisen tietoisesta läsnäolosta. Se paljastaa pitkäaikaisen tutkimustyön tulokset, jotka kiistatta todistavat mindfulnessin annin nykypsykologialle ja psyykkisten sairauksien hoidolle. Basam Books on julkaissut samoilta kirjoittajilta aiemmin paljon kiitosta saaneen teoksen Mielekkäästi irti masennuksesta (2009; 8. painos 2014).

Kommentoi!

kommenttia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mindfulness masennuksen hoidossa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.