Mindfulness-työkirja

8 viikon ohjelma masennuksesta ja ahdistuksesta vapautumiseen

AlkuteosThe Mindful Way Workbook
SuomentajaTanja Kielinen
ISBN9789522604538
SidosasuNidottu
Sivuja275
Julkaisupäivämäärä30.11.2015
Kirjastoluokka17.3
HuomioitavaaLoppuunmyyty

27,00 


Saatat pitää myös näistä:

Viisaus kaaoksen keskellä
Sielukas johtaminen
Valon vuosi
Yoganandan elämä
Vau! Ihastelun tiede
Kulje valosi kanssa -opaskortit
Mieti vielä
Kollektiivinen trauma
Hyvää oloa saunomalla
Kiitollisuuden vuosi 2022 -kalenteri
Osasto:

Kuvaus

Mindfulness-työkirjassa esitellään kahdeksan viikon ohjelma, joka voi auttaa sinua voittamaan masennuksen, ahdistuksen ja stressin. Menetelmä on mindfulnessiin perustuvaa kognitiivista terapiaa (Mindfulness based cognitive therapy, MBCT), joka on kliinisissä tutkimuksissa osoittautunut erittäin tehokkaaksi hoidoksi masennukseen ja ahdistukseen. Kirjassa on jokaiselle viikolle mindfulness-harjoituksia, hyödyllisiä vinkkejä sekä työkaluja oman edistyksen seuraamiseen. Teoksen harjoituksia voi tehdä itsekseen tai yhdessä terapeutin kanssa. Kirjan meditaatioharjoitukset ovat myös kuunneltavissa ja ladattavissa verkossa.

Basam Books on aikaisemmin julkaissut samoilta kirjoittajilta suositut teokset Mielekkäästi irti masennuksesta (2009) ja Mindfulness masennuksen hoidossa (2014).

John Teasdale, PhD, on toiminut erikoistutkijana kognition ja aivotieteen tutkimusyksikössä Cambridgessa, Isossa-Britanniassa. Hän on saanut American Psychological Association -järjestön arvostetulle tieteentekijälle myöntämän palkinnon.

Mark Williams, DPhil, on kliinisen psykologian professori ja Wellcome Trust -säätiön tutkija Oxfordin yliopistossa Isossa-Britanniassa. Hän on myös Oxfordin yliopiston psykiatrian laitoksen mindfulness-keskuksen johtaja.

Zindel Segal, PhD, on psykologian professori Toronto-Scarboroughin yliopistossa Kanadassa sekä vanhempi tutkija Centre for Addiction and Mental Healthin alaisessa Campbell Family Research
-instituutissa.

 

Kommentoi!

kommenttia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mindfulness-työkirja”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.