Mindsight

muutoksen tiede

AlkuteosMindsight
SuomentajaJussi Korhonen
ISBN9789522603319
SidosasuNidottu
Sivuja141
Julkaisupäivämäärä31.1.2015
Kirjastoluokka17.3
HuomioitavaaLoppuunmyyty

29,00 

Uudistettu painos suositusta Mielitajusta!


Saatat pitää myös näistä:

Modernien munkkien matkassa
Saa mitä haluat e-kirja
Wilhelmin saunakirja
Haltiain kertomaa
Luo haluamasi elämä
Viisi viimeistä toivetta
Mielen voima työssä
Herääminen
Kuinka olla aikuinen ihmissuhteissa
Stressivapaa yrittäjä

Kuvaus

Mindsight ei ole ainoastaan kirja – se on väline kokonaan uudenlaiseen ajatteluun. Tohtori Daniel J. Siegel käyttää termiä "mielitaju" kyvystämme kehittää tunnereaktioita sääteleviä aivojemme osa-alueita. Voimme tietoisesti harjoittaa mielemme jumiutuneita kytkentöjä ja muuttaa tapojamme tuntea ja toimia.

Mindsightissa Siegel soveltaa laajaa tieteellistä tutkimusta arkipäivän tilanteisiin ja esittelee menetelmiä, jotka ovat auttaneet lukemattomia ihmisiä vapautumaan menneisyyden tuskallisista kokemuksista sekä raivaamaan esteitä nykyhetken onnellisuuden tieltä.

Kirjaan kootut potilaskertomukset ja esimerkit tietoisen läsnäolon harjoituksista antavat kattavan ja helppotajuisen katsauksen mielen kykyyn korjata itse itseään, olipa kyseessä sitten mielen häiriöiden hoitaminen tai ihmisten välisen yhteyden löytäminen.

Daniel J. Siegel, M.D. on UCLA School of Medicinen kliinisen psykiatrian professori ja UCLA Mindful Awareness Research Centerin ja Mindsight Instituten johtaja. Hän on valmistunut Harvardista ja tehnyt uraauurtavaa psykoterapian uudistamistyötä aivotutkimuksen avulla. Basam Books on julkaissut Siegeliltä aiemmin Brainstorm – nuoruuden aivomyrskyn voima ja merkitys -teoksen (2014).

 

Kommentoi!

kommenttia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mindsight”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.