Moottoripyörällä Himalajalle

ISBN9789522600387
SidosasuSidottu
Sivuja174
Julkaisupäivämäärä30.9.2011
Kirjastoluokka48.132

27,00 

Toimittaja-joogaopettaja Satu Rommi jatkaa Intian kuvaamista matkakirjassaan Moottoripyörällä Himalajalle. Teos on itsenäinen jatko-osa palkitulle matkakirjalle Kahvia ja guruja, jossa Rommi kuvasi vuosiaan kahvilanpitäjänä Intian Mysoressa.


Saatat pitää myös näistä:

Villikukka
Uuden ajan kalenteri – Vuosi 2023
Valon ja voiman vuosi 2023 -pöytäkalenteri
Tyttö, jolla on alaselkätatuointi
Kiitollisuuden vuosi 2022 -kalenteri
Ilon meditaatio
Tyyneys puhuu (äänikirja)
Sisäinen näkijä – meditaatio
Musiikki, henkisyys ja hyvinvointi
Modernien munkkien matkassa
Osasto:

Kuvaus

Toimittaja-joogaopettaja Satu Rommi jatkaa Intian kuvaamista matkakirjassaan Moottoripyörällä Himalajalle. Rommi matkustaa kirjassa vanhalla Royal Enfield -moottoripyörällä Intian pohjoisimpaan kärkeen Ladakhiin. Teos kertoo lämmöllä ja humoristisesti matkalla sattuneista kommelluksista ja antaa kullanarvoisia vinkkejä kaikille Intian-matkailijoille.

Kirja valottaa matkakuvauksen lomassa syvällisesti myös muun muassa Intian kulttuurihistoriaa ja käynnissä olevaa yhteiskunnallista murrosta, ja teosta voi lämpimästi suositella kaikille matkailusta (tai nojatuolimatkailusta), moottoripyöräilystä tai Intiasta kiinnostuneille. Teos on itsenäinen jatko-osa palkitulle matkakirjalle Kahvia ja guruja, jossa Rommi kuvasi vuosiaan kahvilanpitäjänä Intian Mysoressa.

Satu Rommi (s. 1973) on toimittaja ja joogaopettaja. Hän on työskennellyt mm. BBC:lle. Rommi sai keväällä 2009 Sri Pattabhi Joisin Astangajooga instituutin myöntämän astangajoogan opetusluvan, joka on hänen lisäkseen vain muutamalla suomalaisella. Rommi sai teoksestaan Kahvia ja guruja (Basam Books, 2009) Mondon Vuoden matkakirja -kunniamaininnan.

 

Kommentoi!

kommenttia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Moottoripyörällä Himalajalle”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.