Muutoskoodi

neljä avainta parempaan elämään

AlkuteosFörändringskoden – Fyra nycklar till ett bättre liv
SuomentajaJaana-Mirjam Mustavuori
ISBN9789522604477
SidosasuNidottu
Sivuja215
Julkaisupäivämäärä1.10.2015
Kirjastoluokka17.3
HuomioitavaaLoppuunmyyty

26,00 

Miksi on niin vaikeaa tehdä muutoksia elämäänsä? Vaikka monet luulevat niin, muutos ei riipu oikeanlaisesta tavoitteesta, tahdosta tai asenteesta. Pelkästään positiiviseen ajatteluun keskittyminen voi sen sijaan johtaa turhautumiseen ja epäonnistumisen tunteeseen.


Saatat pitää myös näistä:

Tunnelman voima
Urbaani tantra
Pysähdy ja luovu itsesi korjaamisesta
Vauraus
Villikukka
Saa mitä haluat: Nuoren kirja
Trauman parantama
Pohjolan naisen voimakirja
Metsän hoitava syli
Voimaannuttava ääni
Osasto:

Kuvaus

Miksi on niin vaikeaa tehdä muutoksia elämäänsä? Toisin kuin yleensä uskotaan, muutos ei riipu oikeanlaisesta tavoitteesta, tahdosta tai asenteesta. Pelkästään positiiviseen ajatteluun keskittyminen voi puolestaan johtaa turhautumiseen ja epäonnistumisen tunteeseen.

Ensimmäinen este muutokselle on aivoihimme sisäänrakennettu konflikti. Silloin kun muutos tuntuu vaikealta, sisällämme käynnistyy kamppailu tunteiden, ajatusten ja kehon sekä toiminnan välillä. Tunteiden tasolla saatamme tavoitella hyvinvointia, ajatukset puolestaan kannattavat hyvännäköistä kehoa ja keho taas haluaisi jäätelöä, joten miten lopulta toimimme?

Titti Holmerin teos Muutoskoodi kertoo, kuinka nämä sisäiset osa-alueet vaikuttavat toisiinsa ja kuinka niitä voi käsitellä yhdessä ja erikseen. Kirja tarjoaa lukijalle ainutlaatuisia, tutkimustuloksiin perustuvia avaimia ja menetelmiä muutoskoodin murtamiseen.

Titti Holmer on psykologi, suosittu luennoitsija ja kirjailija. Holmer soveltaa kokemuksellisia metodeja, erityisesti kognitiivista käyttäytymisterapiaa, mutta myös mindfulnessia sekä ratkaisukeskeisen terapian menetelmiä. Holmerilta on aikaisemmin ilmestynyt suomeksi teos Onnellinen nyt – käytännön opas tietoiseen läsnäoloon (Basam Books 2011, pokkarina 4. painos 2015).

Kommentoi!

kommenttia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Muutoskoodi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.