Myönteinen ei

Kuinka sanoa toiselle ei ja päästä silti myönteiseen lopputulokseen

AlkuteosThe Power of a Positive No - How to Say No and Still Get to Yes
SuomentajaJouni Porio
ISBN9789525734331
SidosasuNidottu
Sivuja304
Julkaisupäivämäärä30.11.-0001
Kirjastoluokka17.3
HuomioitavaaLoppuunmyyty

27,00 


Saatat pitää myös näistä:

Tunnelman voima
Urbaani tantra
Pysähdy ja luovu itsesi korjaamisesta
Vauraus
Villikukka
Saa mitä haluat: Nuoren kirja
Trauman parantama
Pohjolan naisen voimakirja
Metsän hoitava syli
Voimaannuttava ääni
Osasto:

Kuvaus

Ei on yksi kielen tärkeimmistä ja voimallisimmista sanoista. Kohtaamme päivittäin tilanteita, joissa pitää pystyä sanomaan ei – tapahtuivat ne sitten työpaikalla, kotona tai jossain muualla. Ei on sana, jolla ihminen suojelee itseään ja puolustaa kaikkia niitä asioita ja ihmisiä, jotka hänelle eniten merkitsevät.

Myönteinen ei opastaa, kuinka voi ilmaista ja puolustaa tärkeimpiä intressejään, sanoa napakasti ei, selviätä vastapuolen aggressiosta ja manipuloinnista ja päästä kaikesta huolimatta positiiviseen lopputulokseen.

Nykypäivän stressaavassa maailmassa ja loputtomien vaihtoehtojen viidakossa on suuri houkutus antaa periksi ja myöntyä erilaisiin pyyntöihin. Paine kasvaa päivä päivältä suuremmaksi, mikä johtaa yhä kasvavaan työtaakkaan. Tarve sanoa ei on nyt suurempi kuin koskaan. Kirja tarjoaa konkreettisia ohjeita ja käytännöllisiä esimerkkejä siihen, miten sanoa myönteisesti ei eri tilanteissa. Kirjan opit ovat sovellettavissa niin työ- kuin perhe-elämäänkin.

Neuvottelija, luennoitsija ja filosofian tohtori William Ury johtaa Harvardin yliopiston maailmanlaajuista neuvotteluohjelmaa. Hän on kirjoittanut useita neuvottelutaidon oppaita ja sovitellut viimeisen kolmenkymmenen vuoden aikana erilaisia konflikteja kaivoslakoista ja johtokunnan kiistoista sisällissotiin.

 

Kommentoi!

kommenttia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Myönteinen ei”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.