Myönteinen energia

AlkuteosPositive Energy
ISBN952553443X
SidosasuNidottu
Sivuja484
Julkaisupäivämäärä1.10.2006
Kirjastoluokka17.3
HuomioitavaaLoppuunmyyty

28,00 


Saatat pitää myös näistä:

Tunnelman voima
Urbaani tantra
Pysähdy ja luovu itsesi korjaamisesta
Vauraus
Villikukka
Saa mitä haluat: Nuoren kirja
Trauman parantama
Pohjolan naisen voimakirja
Metsän hoitava syli
Voimaannuttava ääni
Osasto:

Kuvaus

Kymmenen ohjetta, joiden avulla uupumus, stressi ja pelko voidaan muuttaa elinvoimaksi ja rakkaudeksi.

Väsymys, masennus, työuupumus ja stressi ovat valitettavan tavallisia ongelmia kiireen vaivaamassa maailmassa. Jokainen on joskus väsynyt, ärtyisä tai masentunut. Huonoa oloa yritetään usein parantaa epäterveellisin keinoin: yksi turvautuu ruokaan, toinen juomaan, kolmas muihin päihteisiin. Nämä keinot tarjoavat kuitenkin vain hetkellisen helpotuksen, eivätkä poista ongelman aiheuttajaa.

Myönteinen energia auttaa lukijaa valjastamaan energiansa hyötykäyttöön ja tunnistamaan tilanteet, joissa energiaa kuluu hukkaan. Kirja tarjoaa lukijalle kymmenen ohjetta, joiden avulla uupumus, stressi ja pelko voidaan muuttaa elinvoimaksi ja rakkaudeksi. Kirjan selkeän harjoitusohjelman avulla lukija voi päästä oman energiansa herraksi ja saada näin uutta intoa niin parisuhteeseen kuin työelämäänkin. Harjoitusohjelmaan kuuluu esimerkiksi energiaa kehittävä ruokavalio ja kunto-ohjelma, naurun voiman löytäminen ja itsensä suojeleminen ”energiavampyyreilta” – ihmisiltä ja tilanteilta jotka imevät energiaamme.

Myönteinen energia on elämäntaito- ja itsehoitokirjallisuutta parhaimmillaan ja mitä sopivin kirja uraohjukselle, opiskelijalle, perheenäidille – jokaiselle jolla on joskus virta vähissä.

Kommentoi!

kommenttia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Myönteinen energia”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.