Näkyvän takana

Maailma jonka etsivä löytää

ISBN9789522603999
SidosasuNidottu
Julkaisupäivämäärä10.9.2015
Kirjastoluokka17.3, 21
HuomioitavaaLoppuunmyyty

23,00 


Saatat pitää myös näistä:

Tunneketteryys
Tänään valitsen elämän
Rajaton voimasi
Stressivapaa valmentaja
Olet jo perillä
Kesytön
Paluu Jumalattaren luontoon
Kukoistava noita
Menestymisen taito
Osasto:

Kuvaus

Näkyvän takana on kirja maailmoista, joita silmä ei näe, mutta joiden yhteyteen ihminen voi päästä ajatuksen, tunteen tai tahdon välityksellä. Kirjoittajan tarkkanäköisestä pohdinnasta osansa saavat jälleensyntymä, karma, rajakokemukset ja kristillinen infrastruktuuri.

Elämä on löytöretki, joka johdattaa etsijän uusiin tuntemattomiin ulottuvuuksiin. Me kaikki kuljemme samaa tietä ihmisen henkisestä alkuperästä maan maailmaan ja taas takaisin olemassaolomme kehtoon.

Ihmiskunnalle on meidän aikanamme annettu lisää tietoa, joka on tarkoitettu jaettavaksi kaikille. Kolme sielunvoimaa – usko, rakkaus ja toivo – ovat ne matkaoppaat, joiden avulla on mahdollista löytää tie näkyvän taakse. Jukka Kuoppamäki kehittää teoksessaan Näkyvän takana edelleen Sinne ja takaisin -kirjansa (Basam Books 2014) teemoja. Kirjan aihepiiriin kuuluvat mm. jälleensyntymä ja karma, kuolemanrajakokemus, Jeesus ja Kristus, kristillinen infrastruktuuri, esoteerinen kristinusko, lisänä runoja ja mietelauseita.

Jukka Kuoppamäki on suomalaisten rakastama laulaja ja lauluntekijä, joka on säveltänyt ja sanoittanut lähes kaksituhatta kappaletta. Kuoppamäki asuu nykyään Kölnissä toimittuaan viimeiset 20 vuotta Kristiyhteisön pappina Dortmundissa.

 

Kommentoi!

kommenttia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Näkyvän takana”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.