Neljä valkoista koiraa Santiagon tiellä

ISBN9789522603838
SidosasuSidottu
Sivuja288
Julkaisupäivämäärä30.9.2015
Kirjastoluokka84.2
HuomioitavaaPainos loppu

26,00 

Suomesta Espanjaan kävelleen Mirja Karnan esikoisromaanissa sekoittuvat vaelluksen arki, mutkikkaat ihmissuhteet, henkisyys ja mystiikka.


Saatat pitää myös näistä:

Haikuja ihmiskunnalle
Äitipeli
Hulluna pilatekseen
Uuden ajan kalenteri – Vuosi 2023
Valon ja voiman vuosi 2023 -pöytäkalenteri
Audrey Hepburn
Tyttö, jolla on alaselkätatuointi
Olemisen tie
My Magical Moments opaskortit taianomaisiin hetkiin (+ opaskirja)
My Magical Moments muistikirja taianomaisiin hetkiin
Osasto:

Kuvaus

"Pitkä yhtämittainen kävely tuo pintaan asioita, jotka olemme haudanneet syvälle sisimpäämme. Syvyydestä saattaa pulpahtaa ylös sanoja, jotka olisivat halunneet tulla aikanaan sanotuksi, mutta jotka on nielty hiljaisuuteen. Joskus on vaan helpompi osoittaa sellaiset sanat hieman tuntemattomammalle, kuin sille, jolle ne oikeasti kuuluisivat."

Julia Bickwilke tapaa Valamon luostarissa komean munkin, joka tulee siunaamaan hänet Santiagon tien pyhiinvaellukselle Etelä-Ranskaan. Julia jatkaa vaellusta Sofin, Tomin, Herra Harrisonin ja Lilyn kanssa, ja etsii tienviittoja omalle elämälleen. Löytyykö onni uusista ystävistä ja henkisestä kasvusta – vai munkista, joka ilmestyy Julian elämään kuin taivaan lahja? Matkalla Julia sukeltaa myös toisiin todellisuuksiin, joita ei oikeastaan ole olemassa vaikka ne tuntuvatkin oudon tutuilta, kuten munkin kuiskaama nimi Serafiina.

Mirja Karna seuraa sydäntään ja tekee sitä mitä rakastaa. Hän on tunnettu pitkien vaellusten kävelijä, pisimmillään hän on kulkenut seitsemän kuukauden ja 3 650 kilometrin matkan Suomesta Espanjan Santiago de Compostelan kautta Fisterraan. Kirjoittamisen lisäksi Karna pyörittää omistamaansa HappyHuman.fi -yritystä, jossa hän ohjaa kävelyretriittejä, luo intuitiivista taidetta ja luennoi kävelemisestä sekä onnellisuudesta.

 

 

Kommentoi!

kommenttia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Neljä valkoista koiraa Santiagon tiellä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.