Neo Nature

Kohti terveellisempää ja luonnollisempaa elämäntapaa

AlkuteosNeo Nature - Endlich gesünder und erfolgreicher leben
SuomentajaKirsimaija Tielinen
ISBN9789522604781
SidosasuNidottu
Sivuja215
Julkaisupäivämäärä10/2016
Kirjastoluokka79.6, 59

28,00 

Perfektionismista luonnolliseen elämään

Olemme osa luontoa, mutta nykyinen elämäntapamme on kaukana luonnollisesta. Liikumme vain vähän, syömme teollisesti valmistettua ruokaa ja kaikki on pelkkää suorittamista. Työssä, kotona ja vapaa-ajalla pinnistelemme jatkuvasti puristaaksemme elämästä irti kaiken mahdollisen. Pyrimme maksimaaliseen onnellisuuteen, mutta samalla unohdamme sen, mitä todella tarvitsemme.


Saatat pitää myös näistä:

Hulluna pilatekseen
Olemisen tie
My Magical Moments muistikirja taianomaisiin hetkiin
Rajoittamaton
Ylävitonen itselle
Mökkihulluutta ja mielenrauhaa
Herkkyys on vahvuutta
Pohjoisen alitajunnan maa
Lunasta voimasi
Japanilainen myötätunnon taito
Osasto:

Kuvaus

Perfektionismista luonnolliseen elämään!

Olemme osa luontoa, vaikka emme aina kuuntelekaan kehoamme. Liikumme vain vähän, syömme teollisesti valmistettua ruokaa ja pinnistelemme tavoitteidemme saavuttamiseksi jatkuvasti muuttuvassa maailmassa. Pyrimme onnellisuuden maksimointiin haasteiden ja valintojen tungoksessa, mutta unohdamme usein sen, mitä todella tarvitsemme.

Teoksessa Neo Nature Christo Foerster inspiroi meitä perfektionismista luonnolliseen elämäntapaan. Hän yhdistää tuhansia vuosia vanhaa elämänviisautta uusimpiin tieteellisiin tutkimustuloksiin ja osoittaa, miten voimme saavuttaa terveellisen elämän, tyytyväisyyden ja menestyksen. Voimme parantaa elämäämme varsin yksinkertaisin keinoin: kohtuullisen liikunnan, terveellisen ravinnon ja myönteisten ihmissuhteiden avulla. Tarvitsemme oman rytmimme kuuntelemista ja luonnon antamaa virkistystä. Silloin oma luonnollinen energiamme vapautuu ja vahvistuu!

Christo Foerster on saksalainen liikuntatieteilijä ja toimittaja, yritys- ja elämäntaitovalmentaja sekä luennoitsija. Hän on perustanut Natural Coaching Academy -nimisen yrityksen vuonna 2011.

Kommentoi!

kommenttia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Neo Nature”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.