Nyt

ISBN9789522601070
SidosasuNidottu
Sivuja216
Julkaisupäivämäärä17.10.2011
Kirjastoluokka84.2
HuomioitavaaPainos loppu toistaiseksi

28,00 


Saatat pitää myös näistä:

Rajoittamaton
Ylävitonen itselle
Mökkihulluutta ja mielenrauhaa
Herkkyys on vahvuutta
Pohjoisen alitajunnan maa
Lunasta voimasi
Japanilainen myötätunnon taito
Naisen elämänkaari -tehtäväkirja
Nainen omassa voimassaan
Kysy ensin MIKSI
Osasto:

Kuvaus

”Jo silloin tiesin, että pystyisin mihin vain. Minulla, aivan kuten hänelläkin ja kaikilla muillakin, oli rajattomat mahdollisuudet. Uskottelin itselleni, että olin jo Saven kuningas, ja voittaisin tällaiset vedot helposti. Hetkittäin pystyin jopa uskomaan itseäni.”

Kristian Niva on kolmekymppinen tennisnoviisi maailman suurimmassa massakenttätapahtumassa. Hänen uskomaton matkansa karsinnoista varsinaiseen kaavioon ja kohti unelmaottelua Rafael Nadalin kanssa kerää huomiota Pariisin kuumuudessa ja mediassa. Otteluita seuraa nuori bulgarialainen kilpakumppani, Ilyan ja alakerran naapurissa lomaileva suomalainen Eva. Mystisestä mustasta hevosesta on kiinnostunut myös media sekä sijoituksiaan vahtiva kylmäverinen sponsori.

Eväinä Kristianilla on vankkumaton usko itseensä ja mahdollisuuksiinsa sekä vaarallinen
sopimus Paholaisen kanssa. Uhkapeli johtaa vääjäämättömästi kohti mahdottoman tekemistä tai epäonnistumisen armottomia seuraamuksia.

TIMO UTTERSTRÖM kohtasi syksyllä 2009 itsensä silmästä silmään ja luopui vanhasta elämästään. Taakse jäivät työ, asunto ja asuinkaupunki, kun hän otti mukaan vain rinkallisen vaatteita ja lähti rakentamaan todellista minäänsä. Intohimojaan rohkeasti seuraten Utterström elää nyt utopiaansa kirjoittaen Punavuoren kahviloissa oman elämänilonsa lähteistä. Kauneudesta, rakkaudesta ja onnellisuudesta sekä siitä, miten omassa elämässään voi saavuttaa kaiken.


Kommentoi!

kommenttia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nyt”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.