Olemisen mestarit

AlkuteosGuardians of Being
SuomentajaHeikki Salojärvi
ISBN9789525734867
SidosasuSidottu
Sivuja128
Julkaisupäivämäärä31.10.2010
Kirjastoluokka17.3 & 85.3
HuomioitavaaLoppuunmyyty

26,00 


Saatat pitää myös näistä:

Tunnelman voima
Urbaani tantra
Pysähdy ja luovu itsesi korjaamisesta
Vauraus
Villikukka
Saa mitä haluat: Nuoren kirja
Trauman parantama
Pohjolan naisen voimakirja
Metsän hoitava syli
Voimaannuttava ääni
Osasto:

Kuvaus

Tämä ihastuttava teos on syntynyt kahden alansa mestarin yhteistyönä. Teoksen oivaltavat mietelauseet on kirjoittanut Suomessakin tunnettu tietoisen läsnäolon opettaja Eckhart Tolle, ja kuvituksesta vastaa Kamut-sarjakuvan isä Patrick McDonnell.

Eckhart Tollen viisaat sanat ja Kamujen viehättävä piirrostaide välittävät aitoa rakkautta luontoa, elämää ja jokaista hetkeä kohtaan. Tolle ja Kamut osoittavat, että voimme oppia läsnäolosta ja elämänilosta paljon pelkästään tarkkailemalla luontoa ympärillämme ja lemmikkejämme, niitä todellisia olemisen mestareita.


Eckhart Tolle

Henkinen opettaja ja kirjailija Eckhart Tolle syntyi Saksassa ja opiskeli Lontoon ja Cambridgen yliopistoissa. Hänen elämänsä muuttui radikaalisti 29-vuotiaana, kun hän koki syvällisen sisäisen muutoksen. Tämä kokemus oli intensiivisen sisäisen matkan alku. Seuraavat vuodet Eckhart Tolle omisti kokemansa muutoksen ymmärtämiselle ja syventämiselle. Myöhemmin hän alkoi toimia Lontoossa yksityishenkilöiden ja pienryhmien ohjaajana ja henkisenä opettajana. Vuodesta 1995 Tolle on asunut Vancouverissa, Kanadassa. Eckhart Tollen teos Läsnäolon voima (Basam Books, 2002) kipusi New York Timesin bestseller-listan ensimmäiseksi, ja se on käännetty 33 eri kielelle. Läsnäolon voimaa seurasi ylistetty Uusi maa (Basam Books, 2007). Näitä kahta kirjaa pidetään laajalti aikamme vaikuttavimpina henkisen kirjallisuuden teoksina. Eckhart Tollen syvälliset mutta yksinkertaiset opetukset ovat auttaneet lukemattomia ihmisiä eri puolilla maailmaa löytämään sisäisen rauhan ja täyttymyksen. Jo mainittujen kirjojen lisäksi Eckhart on kirjoittanut mietiskelyteoksen nimeltä Tyyneys puhuu (Basam Books 2005) sekä Läsnäolon voima -kirjan otteita sisältävän Harjoituksia läsnäolon voimasta (Basam Books 2003).

                                                                                                             www.eckharttolle.com

Patrick McDonnell

KAMUT on yhdistelmä Patrick McDonnellin rakkautta eläimiä ja sarjakuvataidetta kohtaan. KAMUT-sarjakuva syntyi vuonna 1994 ja ilmestyy nykyisin yli 700 sanomalehdessä eri puolilla maailmaa sekä sivustolla muttscomics.com. Tenavien luojan, Charles M. Shulzin mukaan KAMUT on yksi kaikkien aikojen parhaista sarjakuvista. McDonnell on saanut sarjakuvataiteestaan sekä ansioistaan eläinten oikeuksien ja hyvinvoinnin puolestapuhujana lukuisia palkintoja. Häneltä on julkaistu yli kaksikymmentä teosta, mukaan luettuna New York Timesin bestseller-teokset The Gift of Nothing ja Hug Time. McDonnell on hallituksen jäsen The Humane Society of the United States ja Fund for Animals -järjestöissä. Hän asuu New Jerseyssä vaimonsa Karenin, entisen villikissan MeeMow’n, edelleen villin Not Ootien ja uuden parhaan ystävän Amelien kanssa.

www.muttscomics.com

 

Kommentoi!

kommenttia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Olemisen mestarit”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.