Olemisen ompelet

Runoja

SuomentajaVarja Arola ja Anniina Ljokkoi
ISBN9789522605573
SidosasuNidottu
Sivuja102
Julkaisupäivämäärä08/2016
Kirjastoluokka82.2

24,00 

Triin Soomets on Viron merkittävimpiä ja lahjakkaimpia nykyrunoilijoita. Hänen runoissaan on kulttuurirajat ylittävää pohdintaa, tunne-elämän käsittelyä, henkisen kasvun teemoja ja joogafilosofiaa. Niissä on meditatiivista kieltä, joka virkistää kiireistä nykylukijaa.


Saatat pitää myös näistä:

Tunnelman voima
Pysähdy ja luovu itsesi korjaamisesta
Vauraus
Villikukka
Saa mitä haluat: Nuoren kirja
Trauman parantama
Pohjolan naisen voimakirja
Metsän hoitava syli
Voimaannuttava ääni
Sisäinen valo
Osasto:

Kuvaus

Triin Soomets on Viron merkittävimpiä ja kansainvälisesti tunnetuimpia nykyrunoilijoita. Olemisen ompelet on hänen ensimmäinen suomennettu runovalikoimansa.

Soomets on filosofinen kirjailija, joka taitaa kielellä ja paradokseilla leikittelyn. Hänen runoissaan etsitään totuutta, joka ei kuitenkaan koskaan ole yksitotinen tai yksiselitteinen – tulkinnoille ja oivalluksille jää aina tilaa. Runot ovat yhtä aikaa leikkisiä ja vakavia, aistillisia ja pohdiskelevia. Inhimillisiä tunteita ja kokemuksia Soomets käsittelee niin herkästi ja tarkkanäköisesti, että lukijan on aivan pakko kurkistaa myös omaan sisimpäänsä.

Olemisen ompelet ovat suomentaneet Varja Arola ja Anniina Ljokkoi. Arola on helsinkiläinen kääntäjä, tulkki ja tapahtumatuottaja. Hän on suomentanut virolaista runoutta, proosaa, elokuvia ja näytelmiä. Ljokkoi on Tallinnassa asuva virolaisen kirjallisuuden suomentaja, vapaa toimittaja, suomen kielen opettaja ja vegaaniaktiivi.

Kommentoi!

kommenttia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Olemisen ompelet”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.