Originals

Miten oman tiensä kulkijat muuttavat maailmaa

AlkuteosOriginals. How Non-Conformists Move the World
SuomentajaJutta Ruonansuu
ISBN9789522605771
SidosasuNidottu
Sivuja436
Julkaisupäivämäärä12/2016
Kirjastoluokka17.3

34,00 

Maailmaa parantaa parhaiten kulkemalla omaa polkuaan: haastamalla luutuneet käsitykset ja arvot, olemalla epäsovinnainen, vastustamalla normeja ja hylkäämällä perinteet, joista aika on jo ajanut ohi.


Saatat pitää myös näistä:

Tunnelman voima
Pysähdy ja luovu itsesi korjaamisesta
Vauraus
Saa mitä haluat: Nuoren kirja
Trauman parantama
Pohjolan naisen voimakirja
Metsän hoitava syli
Voimaannuttava ääni
Sisäinen valo
Olemisen tie
Osasto:

Kuvaus

Maailmaa parantaa parhaiten kulkemalla omaa polkuaan: haastamalla luutuneet käsitykset ja arvot, olemalla epäsovinnainen, vastustamalla normeja ja hylkäämällä perinteet, joista aika on jo ajanut ohi.

Hyödyntämällä tutkimustietoa ja innostavia yrityselämän, politiikan, urheilun ja viihdebisneksen tositarinoita menestyskirjailija Adam Grant pureutuu siihen, miten hyvän idean tunnistaa huonosta, miten saadaan oma ääni kuuluville, milloin on parasta toimia ja miten pelkojaan ja epäilyksiään voi hallita. Samalla Grant valottaa, miten vanhemmat voivat ohjata lapsiaan kulkemaan omaa tietään ja miten yritysjohtajat voivat innostaa alaisiaan tuomaan esille totutusta poikkeavia ajatuksia.

Originals tarjoilee uraauurtavia näkemyksiä oman tien kulkemisesta ja normien rikkomisesta. Menestyneimmät ihmiset ovat aina tehneet niin kuin ovat parhaaksi nähneet, ei niin kuin oppikirjoissa on sanottu tai niin kuin ympäristö on yrittänyt ohjata tekemään.

Adam Grant on yhdysvaltalainen menestyskirjailija ja kauppatieteen professori Pennsylvanian yliopistossa. Grantin edellistä teosta Give and Take pidetään yhtenä tämän vuosituhannen tärkeimmistä yrityskirjoista.

Kommentoi!

kommenttia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Originals”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.