Pientä elämää etsimässä

ISBN9789525734874
SidosasuNidottu
Julkaisupäivämäärä30.6.2010
Kirjastoluokka17.3
HuomioitavaaLoppuunmyyty

26,00 


Saatat pitää myös näistä:

Tunnelman voima
Urbaani tantra
Pysähdy ja luovu itsesi korjaamisesta
Vauraus
Villikukka
Saa mitä haluat: Nuoren kirja
Trauman parantama
Pohjolan naisen voimakirja
Metsän hoitava syli
Voimaannuttava ääni
Osasto:

Kuvaus

Toimittaja Marikka Bergman tekee tässä teoksessa rehellisen opintomatkan suoritushulluuden lähteille. Mitä me kiireisellä elämällämme oikeastaan tavoittelemme ja miten ihmeessä voisimme oppia haluamaan vähemmän?

Pienen elämän eläjä tulee toimeen hiljaisuuden, tapahtumaköyhyyden, vaatimattomamman elämän ja lopulta myös itsensä kanssa. Onnistumisen elämys voikin tulla pelkistämisestä ja hidastamisesta. Merkityksellinen elämä saattaa löytyä suuren ja nopean sijaan pienestä ja hitaasta, useammin läheltä kuin kaukaa. Ja oman elämän viisaimmaksi guruksi voikin paljastua oma lapsi. Kirja kannustaa erityisesti ruuhkavuosia eläviä pienten lasten vanhempia vetämään rajat venymiselleen ja avaamaan silmänsä sille, mitä heidän edessään jo on.

Toimittaja Marikka Bergman on viimeiset kymmenen vuotta kirjoittanut artikkeleita erityisesti lapsiperheitten arjesta. Bergman on opiskellut taidefilosofiaa, musiikkitiedettä sekä teologiaa ja valmistunut Helsingin yliopistosta filosofian maisteriksi. Hän on johtanut ortodoksisia kirkkokuoroja, laulanut Savonlinnan oopperajuhlakuorossa, työskennellyt kasvisravintolassa ja luostareissa, tanssinut tanssiryhmässä, joogannut ja meditoinut, yrittänyt rakentaa ekotalon, kamppaillut kasvimaansa kanssa, yrittänyt olla maailman paras äiti neljälle lapselleen – ja lopulta tajunnut lopettaa ylisuorittamisen.

Marikka Bergmanin blogi Pientä elämää etsimässä löytyy
osoitteesta http://pientaelamaaetsimassa.blogspot.com/

Marikka Bergman Inhimillisessä tekijässä:

Kommentoi!

kommenttia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pientä elämää etsimässä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.