Pikkurillin käsikirja

Tietoa lapsista lapsille

ISBN9789522604767
SidosasuNidottu
Sivujan. 40
Julkaisupäivämäärä15.2.2016
KirjastoluokkaL56, L38

25,00 

MITEN LAPSET POIKKEAVAT AIKUISISTA? MITEN LAPSIA SYNTYY? MISSÄ ASUU MAAILMAN SUURIN PERHE TAI MINKÄ KOKOINEN ON MAAILMAN PIENIN VAUVA?


Saatat pitää myös näistä:

Nosta värähtelyäsi
Vetovoiman salaisuus
Trump ja totuuden jälkeinen maailma
Näin vältät energiavarkaat
Aivot ja paranemisen ihme
Kuunsilta
Enkeleiden matkassa
Mestareita tapaamassa
Varjoista aamunkoittoon

Kuvaus

Pikkurillin käsikirja on leikki- ja alakouluikäisille lapsille suunnattu tietokirja lapsista. Teoksen teemoja ovat mm. lapsuuteen liittyvät erityispiirteet, raskaus, synnytys, lapsen kehitys ja lapsuuden historia. Kirjassa esitellään myös esim. huoltajan velvollisuuksia ja lapsen oikeuksia. Mukana on myös useita lapsuuteen liittyviä tilastoja sekä muita hauskoja yksityiskohtia.

Kirjassa seikkailevat Harmalan perhe sekä Juuli-tytön käden puhuva Pikkurilli, joka kommentoi tietopaloja ja herättelee keskustelua kirjaa lukevan aikuisen ja kuuntelevan ja katselevan lapsen välille. Tieto esitellään humoristisesti ja pieninä paloina tarinallisen juonen rinnalla. Teos tarjoaa lapselle tietoa hänestä itsestään, sekä toimii lapsilähtöisen tietoisuuden herättelijänä niin kirjaa lukeville lapsille kuin aikuisillekin. Tällaista lasten tietokirjaa ei ole aikaisemmin julkaistu.

Vuokko Hurme on helsinkiläinen äiti, toimittaja, bloggari, lastenkulttuuriaktiivi ja taidekasvattaja, joka ohjaa vanhempien ja lasten yhteisiä taideryhmiä. Hän on myös aiemmin toimittanut lapsiaiheisia tietokirjoja.

Sanna Pelliccioni on helsinkiläinen kuvittaja ja graafinen suunnittelija. Pelliccionilla on oma, jo 10-osainen Onni-poika-kuvakirjasarja, ja hän kuvittaa aktiivisesti myös muiden tekijöiden kirjoja ja järjestää kirjoihinsa liittyviä näyttelyitä, työpajoja ja lastentapahtumia.

Kommentoi!

kommenttia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pikkurillin käsikirja”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.