Plasebo

Lumevaikutuksen teho

AlkuteosYou Are the Placebo: Making Your Mind Matter
SuomentajaPaula Pohjanrinne
ISBN9789522609458
SidosasuNidottu
Sivuja456
Julkaisupäivämäärä04/2021
Kirjastoluokka17.3
HuomioitavaaTulossa! Ennakkotilattavissa nyt!

34,00 

Voiko ajatukset vaikuttaa sairauksista paranemiseen?

Ajatukset muuttavat aivojamme ja kehoamme. Plasebo kertoo esimerkkejä ihmisistä, jotka ovat parantuneet syövästä, sydäntaudista tai masennuksesta uskomalla lumelääkkeen voimaan.
Kirjoittaja avaa plasebovaikutuksen periaatteita, ja hänen kehittämänsä henkilökohtaisen muutoksen mallin avulla voit itse saada aikaan samanlaisia myönteisiä tuloksia.
Kirjan loppuosa keskittyy meditaatioon – pääset oppimaan tekniikoita, joita Joe Dispenza opettaa kiitetyissä työpajoissaan. Niiden avulla vapaudut mieltäsi kahlitsevista jähmettyneistä ajatusmalleista ja otat ensi askeleet kohti parantumista.

 


Saatat pitää myös näistä:

Viisaus kaaoksen keskellä
Sielukas johtaminen
Valon vuosi
Yoganandan elämä
Vau! Ihmetteyn tiede
Kulje valosi kanssa -opaskortit
Mieti vielä
Kollektiivinen trauma
Hyvää oloa saunomalla
Kiitollisuuden vuosi 2022 -kalenteri
Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Onko ajatuksen voimalla mahdollista parantua sairauksista? Voimmeko hyödyntää
plasebovaikutusta saavuttaaksemme paremman terveyden ja hyvinvoinnin ilman lääkkeitä ja leikkauksia? Tohtori Joe Dispenza tarjoaa kirjassaan Plasebo – Lumevaikutuksen teho kattavasti esimerkkejä ihmisistä, jotka ovat uskomalla plasebovaikutukseen parantuneet sairauksista, kuten syöpä, Parkinson ja masennus. Lisäksi mukana on tapauksia, joissa täysin terve ihminen on saattanut jopa kuolla, uskoessaan vankkumattomasti olevansa sairas tai kirouksen riivaama. Esimerkkitapausten avulla Dispenza valottaa lumevaikutuksen periaatteita ja ehdottaa keinoja, miten voimme itse saada aikaan myönteisiä tuloksia omassa elämässämme.

Dispenza käy läpi plasebon historiaa ja lukuisia lumevaikutusta käsitteleviä tieteellisiä tutkimuksia. Hänen työpajoihinsa osallistuneiden ihmisten aivokuvien avulla saadaan tieteellisiä todisteita muutoksista, joita osallistujat ovat pystyneet Dispenzan henkilökohtaisen muutoksen mallin ansiosta aikaansaamaan. Kirjassa yhdistyvät viimeisimmät tutkimukset neurotieteen, biologian, psykologian, klassisen ehdollistumisen, kvanttifysiikan ja hypnoosin aloilta. Pääset itse oppimaan Dispenzan työpajoissa käyttämiä tekniikoita kirjan meditaatioon keskittyvässä loppuosassa. Niiden
avulla pääset eroon menneisyyteen perustuvista automaattisista tunnereaktioista ja rajoittavista ajatusmalleista ja lähdet matkalle kohti terveyttä, iloa ja uusia mahdollisuuksia.

Joe Dispenza on kiropraktiikan tohtori, epigenetiikan, neurotieteiden ja kvanttifysiikan tutkija, kansainvälinen luennoitsija ja kirjailija, jonka aiemmat Viisas Elämän kustantamat teokset Yliluonnolliseksi (2. painos 2020) ja Luo itsesi uudelleen (5. painos 2021), ovat olleet myyntimenestyksiä. Dispenza on omistanut elämänsä opettaakseen, miten voimme hyödyntää neurotieteen ja kvanttifysiikan viimeisimpiä löydöksiä ohjelmoidaksemmeuudelleen aivomme, parantuaksemme sairauksista ja elääksemme onnellisempaa elämää.

Kommentoi!

kommenttia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Plasebo”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.