Rajaton

kuvittele, usko, saavuta

AlkuteosUnlimited
SuomentajaAsta Santti
ISBN9789522600998
SidosasuNidottu
Sivuja254
Julkaisupäivämäärä26.9.2012
Kirjastoluokka17.3

28,00 

Jillian Michaels ei tarjoa imeliä mantroja paremman elämän etsimiseen. Jos haluat muuttaa elämäsi, on sinun toimittava sen mukaisesti.


Saatat pitää myös näistä:

Tunnelman voima
Pysähdy ja luovu itsesi korjaamisesta
Vauraus
Saa mitä haluat: Nuoren kirja
Trauman parantama
Pohjolan naisen voimakirja
Metsän hoitava syli
Voimaannuttava ääni
Sisäinen valo
Olemisen tie
Osasto:

Kuvaus

Jillian Michaelsin mukaan koko eliniän jatkunut kamppailu ei muutu vain hetkellisen myönteisen ajattelun voimasta. Mutta jos asenteesi on oikea ja käytät taitojasi oikein, saat aikaan sen, mitä haluat.

Kirja tarjoaa kannustavan arsenaalin asenteita ja toimintaa ilman turhaa hehkutusta tai valheellisia lupauksia. Opit kehittämään motivaatiotasi, muuntamaan vastoinkäymisesi rauhaksi ja viisaudeksi, työstämään pelkojasi ja rakentamaan hyvän itsetunnon ja terveen omakuvan matkalla kohti ansaitsemaasi elämää.

Kaiken arvokkaan tavoitteleminen vaatii kovaa työtä, mutta meillä jokaisella on kyvyt ja taidot rajattomaan terveyteen, vaurauteen ja onnellisuuteen. On sinun vuorosi kukoistaa – oletko valmis ottamaan haasteen vastaan?

Suurin pudottaja -tv-sarjasta tuttu Jillian Michaels on yksi maailman johtavista terveyden ja hyvinvoinnin ammattilaisista. 19 vuotta hyvinvointivalmentajana toiminut Michaels on vuosien varrella auttanut miljoonia ihmisiä muuttamaan ja muokkaamaan elämäänsä. Hänen kirjansa ovat olleet useita viikkoja New York Times -lehden myyntitilastojen kärjessä. Michaelsin verkkosivuilla on yli 100 miljoonaa kävijää vuosittain – sivusto onkin maailman neljänneksi suosituin hyvinvointisivusto. www.jillianmichaels.com

Kommentoi!

kommenttia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Rajaton”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.