Rikastumisen tiede

Opi ymmärtämään vaurastumisen lait

AlkuteosThe Science of Getting Rich
SuomentajaSiitonen, Leena
ISBN9789522607379
SidosasuNidottu
Sivuja132
Painos2. painos 2018
Julkaisupäivämäärä11/2018
Kirjastoluokka17.3

22,00 

Rikastumisessa ei ole kyse olosuhteista tai kyvyistä. Varallisuus ja omaisuus karttuvat, kun tekee asioita tietyllä tavalla. On luonnon laki – vetovoiman laki – että tietynlainen toiminta tuottaa tietynlaisia lopputuloksia.

Yli sata vuotta sitten kirjoitettu Rikastumisen tiede näyttää tien täydelliseen elämään ja sen edellyttämään rikastumiseen. Kun ihminen lopettaa kilpailemisen
ja alkaa keskittyä luomiseen, on hänen mahdollista elää runsauden keskellä.


Saatat pitää myös näistä:

Rajoittamaton
Ylävitonen itselle
Mökkihulluutta ja mielenrauhaa
Herkkyys on vahvuutta
Pohjoisen alitajunnan maa
Lunasta voimasi
Japanilainen myötätunnon taito
Naisen elämänkaari -tehtäväkirja
Nainen omassa voimassaan
Kysy ensin MIKSI
Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Rhonda Byrnen huippusuositun The Secret -elokuvan innoittajana toiminut klassikkoteos Rikastumisen tiede ei kirjoittajansa Wallace D. Wattlesin sanoin ole ”teoreettinen tutkielma” vaan ”tarkoitettu niille miehille ja naisille, jotka tarvitsevat kiireesti rahaa”. Se ei kuitenkaan ole käsikirja ahneille vaan opastaa lukijaa rikkauteen ja yltäkylläisyyteen sopusoinnussa henkisten lakien kanssa. Kirjailijan mukaan halu saada ja omistaa enemmän on luonnollinen osa ihmisenä olemista, koska elämä on luonteeltaan jatkuvaa kasvua ja laajenemista. ”Meidän on rikastuttava, jotta voimme elää enemmän.”

Rikastumisen on kuitenkin tapahduttava yksilön luovan ilmaisun kautta, ei toisten kustannuksella, kilpaillen tai taistellen. Tiettyjä yksinkertaisia lainalaisuuksia noudattamalla kuka tahansa voi rikastua, sillä maailmankaikkeus haluaa luonnostaan, että ihminen saa kaiken, mitä tarvitsee kasvaakseen ja edetäkseen. Tärkeintä on olla kiitollinen ja keskittyä puutteen sijasta runsauteen. Ihmisestä, joka todella arvostaa vaurautta ja näkee itsensä osana sen virtaa, tulee oman kohtalonsa herra ja hän voi saada, mitä haluaa.

Alun perin vuonna 1910 ilmestynyt Rikastumisen tiede on ytimekästä, punnittua, suoraa ja tinkimätöntä puhetta rikastumisesta. Se on klassikkoasemansa ansainnut.

Kommentoi!

kommenttia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Rikastumisen tiede”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.