Shakti sinussa

Herätä jumalatar-energiasi

AlkuteosAwakening Shakti – Transformative Power of the Goddesses of Yoga
SuomentajaKaya Brandt
ISBN9789522607034
SidosasuNidottu
Sivuja400
Painos1, 2018
Julkaisupäivämäärä12/2018
Kirjastoluokka17.3
HuomioitavaaTulossa

30,00 

Tee matka sisimpääsi ja löydä todellinen naiseuden voimasi! Intialaisessa tantra-perinteessä Suuri Jumalatar on kaikkeuden laajin ja syvin symboli. Se ilmenee meissä kaikissa yksilöllisinä jumalattarina, jotka edustavat omia sisäisiä energiakenttiämme. Kirja ohjaa sinut lempeästi omien, ehkä vielä tunnistamattomienkin naiseuden voimavarojesi äärelle. Se on oppaasi syvätietoisuuden herättämiseen, energiakenttien tiedostamiseen ja henkisen kehittymisen matkaan.


Saatat pitää myös näistä:

Rajoittamaton
Ylävitonen itselle
Mökkihulluutta ja mielenrauhaa
Herkkyys on vahvuutta
Pohjoisen alitajunnan maa
Lunasta voimasi
Japanilainen myötätunnon taito
Naisen elämänkaari -tehtäväkirja
Nainen omassa voimassaan
Kysy ensin MIKSI
Osasto:

Kuvaus

Tee matka sisimpääsi ja löydä todellinen naiseuden voimasi! Intialaisessa tantra-perinteessä Suuri Jumalatar on kaikkeuden laajin ja syvin symboli. Se ilmenee meissä kaikissa yksilöllisinä jumalattarina, jotka edustavat omia sisäisiä energiakenttiämme.

Kirja ohjaa sinut lempeästi omien, ehkä vielä tunnistamattomienkin naiseuden voimavarojesi äärelle. Se on oppaasi syvätietoisuuden herättämiseen, energiakenttien tiedostamiseen ja henkisen kehittymisen matkaan. Meditaatioharjoitteiden avulla sukellat tasa-arvokysymysten ja valta-asemien pinnan alle ja löydät itsestäsi shaktin, naispuolisen jumalallisen energian aarteet. Opit tuntemaan jumalattarien mytologian ja löytämään sielun feminismin.

Yhdysvaltalainen Sally Kempton on meditaation ja tantrisen filosofian opettaja sekä menestysteoksen Meditation for the Love of It kirjoittaja. Kempton tunnetaan henkisenä opettajana ja valmentajana, joka vetää retriittejä ja työpajoja ympäri maailmaa.

Kommentoi!

kommenttia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Shakti sinussa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.