Sielu matkalla vapauteen

parantamisesta, ihmisten ongelmista ja harhailevista hengistä

ISBN9789522601179
SidosasuNidottu
Sivuja254
Julkaisupäivämäärä1.9.2013

28,00 


Saatat pitää myös näistä:

Tunnelman voima
Urbaani tantra
Pysähdy ja luovu itsesi korjaamisesta
Vauraus
Villikukka
Saa mitä haluat: Nuoren kirja
Trauman parantama
Pohjolan naisen voimakirja
Metsän hoitava syli
Voimaannuttava ääni
Osasto:

Kuvaus

Sielu matkalla vapauteen on lämminhenkinen ja kannustava kuvaus luopumisen välttämättömyydestä, rohkeudesta ja luottamuksesta.

Sielu matkalla vapauteen käsittelee monipuolisesti kokemuksia henkiolennoista, kuoleman jälkeisestä elämästä ja ongelmista, jotka seuraavat kun henki kiinnittyy ihmisen energiakenttään. Se on jatkoa kirjaan Vapaaksi henkien vallasta (Sarre–Berg–Rintala, 2008).

Parantajana työskentelevä Katrina Berg kertoo kirjassaan oireista ja sairauksista, joita henget isännissään aiheuttavat. Kirjan tapauskertomukset avaavat tapoja, joilla henget vapautetaan, miten ihminen ne kokee ja miten hän parantuu. Saksassa vuosia asunut Berg kertoo myös omasta kehityksestään parantajaksi. 

Kirjan kiinnostavuutta lisää virallisen lääketieteen edustajan näkökulma. Neurologian erikoislääkäri on seurannut kirjoittajan työtä, lukenut energiahoitojen myötä parantuneiden potilaiden sairauskertomuksia ja tutustunut alan ulkomaiseen kirjallisuuteen. Hän ehdottaa, että energiahoitoja alettaisiin tutkia virallisen lääketieteen rinnalla täydentävinä ja kustannustehokkaina hoitovaihtoehtoina neuropsykiatrisissa häiriöissä.

Kommentoi!

kommenttia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sielu matkalla vapauteen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.