Sisäinen valo

Joogaa, opetuksia ja harjoituksia elämäsi valaisemiseksi

AlkuteosLit From Within
SuomentajaSanna Lönnfors
ISBN9789523840638
SidosasuNidottu
Sivuja304
Painos1. painos 2022
Julkaisupäivämäärä17.8.2022
Kirjastoluokka17.3, 59.331

34,00 

Jooga on paljon enemmän kuin asentoja joogamatolla. Se on matka sisimpääsi.

Löydä tie tasapainoon ja lähde matkalle kohti henkisesti kypsää ja eheää elämää.
Sisäinen valo – Joogaa, opetuksia ja harjoituksia elämäsi valaisemiseksi
kannustaa harjoittamaan joogaa kokonaisvaltaisesti yhdistämällä harjoitteluun myös henkisen itsetutkiskelun.

Kirja ohjaa lempeästi itsetutkiskelun harjoituksiin, joissa yhdistyvät yin-jooga, meditaatio ja tunneäly. Niiden avulla opit tutkimaan viittä kokemustasoa: kehollista, energeettistä, emotionaalista, älyllistä ja vuorovaikutteista. Kirjan konkreettiset neuvot auttavat muun muassa huolehtimaan sisäelinten hyvinvoinnista, säätelemään energiatasoa ja luomaan tasapainoisia ihmissuhteita.

Kirjan avulla eheytät suhteesi itseesi kaikilla tasoilla. Se soveltuu kaikille joogasta ja henkisestä kasvusta kiinnostuneille.

Sarah Powers ammentaa kirjansa viisauden yin-joogasta, buddhalaisuudesta, taolaisuudesta ja psykologiasta. Hän on Insight Yoga -instituutin perustaja ja vetää joogatyöpajoja ympäri maailmaa. Powers on toiminut joogaohjaajana vuodesta 1987 alkaen.


Saatat pitää myös näistä:

Tunnelman voima
Urbaani tantra
Pysähdy ja luovu itsesi korjaamisesta
Vauraus
Saa mitä haluat: Nuoren kirja
Trauman parantama
Pohjolan naisen voimakirja
Metsän hoitava syli
Voimaannuttava ääni
Hulluna pilatekseen

Kuvaus

Kukoista ja löydä syvempi yhteys itseesi, toisiin ja koko elämään transformatiivisen joogaharjoittelun avulla.

Kirja Sisäinen valo on syväluotaava ja inspiroiva matka sisäiseen valaistumiseen ja hereillä elämiseen. Se on myös taidokas tiekartta ihmisyyden kokemuksemme moniulotteiseen maisemaan, hyvinvointiin ja vapautumiseen. Kirja selkeyttää, venyttää ja syventää tietoa siitä, miten herätä ruumiillistuneena tietoisuutena.

Sarah Powers punoo ainutlaatuisen ja selkeän synteesin lukuisista viisaustraditioista – kuten taolaisuudesta, yin-joogasta, tiibetiläisestä tantrisesta buddhalaisuudesta sekä länsimaisista paranemisen ja heräämisen psykospirituaalisista poluista.

Sisäinen valo etenee oman kokemuksemme viiden tason – fyysisen, energisen, emotionaalisen, henkisen ja ihmisten välisen – kautta konkreettisesta kohti hienostuneempaa. Kirjan jokainen luku sisältää tiedon lisäksi käytännöllisiä ja perusteellisia harjoituksia, joita tarvitsemme omalla kasvumatkallamme. Kirja on erinomainen työväline myös joogaopettajille.

Sarah Powers on ollut mukana perustamassa Insight Yoga Institutea ja kirjoittanut kirjan Insight Yoga. Sarah on opettanut joogaa 1980-luvulta alkaen sekoittaen eri joogatyylejä. Hän on suorittanut kaikki Internal Family Systems -terapiakoulutuksen tasot ja opiskellut spirituaalista psykologiaa yli 35 vuoden ajan. Sarah ammentaa myös koulutuksestaan ja retriiteistään tantrisessa, Vipassana- ja Dzogchen-buddhalaisuudessa.

Kommentoi!

kommenttia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sisäinen valo”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.