Spritea pelastamassa

Tarina koiranomistajan ilosta ja surusta

AlkuteosRescuing Sprite
SuomentajaMirja Muurinen
ISBN9789525734201
SidosasuSidottu
Sivuja186
Julkaisupäivämäärä30.11.-0001
Kirjastoluokka67.451, 59.563

22,00 

”Hyvin harvat asiat ovat tuoneet elämääni sellaista iloa tai suruakaan kuin ystävyys koirien kanssa. Tämä koskee aivan erityisesti erästä eläinyhdistyksen pelastamaa ja perheeseemme otettua täysikasvuista koiraa. Annoimme sen nimeksi Sprite.


Saatat pitää myös näistä:

Tunnelman voima
Pysähdy ja luovu itsesi korjaamisesta
Vauraus
Saa mitä haluat: Nuoren kirja
Trauman parantama
Pohjolan naisen voimakirja
Metsän hoitava syli
Voimaannuttava ääni
Sisäinen valo
Olemisen tie
Osasto:

Kuvaus

Ensimmäinen koira Levinien perheessä oli Pepsi. Kuusi vuotta myöhemmin perhe otti hoiviinsa sekarotuisen spanielin, Spriten. Se oli löydetty vaeltelemasta Marylandin kaduilta hylättynä. Levinit halusivat tarjota sille rakastavan kodin, jossa se voisi elää huoletonta koiranelämää.

Pepsistä ja Spritesta tuli nopeasti erottamattomat, ja uusi tulokas hurmasi kaikki lempeällä luonteellaan ja upealla turkillaan. Perheen naapurit, ystävät ja jopa Mark Levinin radio-ohjelman kuulijat tutustuivat ja ihastuivat Spriteen.
Pian kävi ilmi, että Sprite oli huomattavasti luultua iäkkäämpi. Asuttuaan vain vähän aikaa uudessa kodissaan se sai vakavan sairaskohtauksen ja sen kunto alkoi heiketä. Kahden vuoden yhteiselon jälkeen Levinit joutuivat jättämään hyvästit rakkaalle koiralleen. Noiden kahden vuoden aikana Sprite kuitenkin ehti tehdä jokaiseen perheenjäseneen lähtemättömän vaikutuksen.

Spritea pelastamassa on koskettava tositarina koiran ja sen omistajan suhteesta sekä siitä tuskasta, jonka rakkaasta lemmikistä luopuminen aiheuttaa. Vaikka kirja käsittelee vaikeaa ja surullista aihetta, on siinä paljon toivoa ja kiherryttäviä hippusia siitä ilosta, jota koirat tuovat ihmisystäviensä elämään. Mark Levin kertoo vilpittömästi ja elävästi kokemistaan koiranomistajan onnen ja murheen hetkistä.

on kansallisen radio-ohjelman juontaja ja arvostettu lakimies, mutta ennen kaikkea hän on koiraihminen. Levin on toiminut asianajajana sekä monien huippupoliitikkojen neuvonantajana. Aikaisemmin häneltä on ilmestynyt kirja Men in Black: How the Supreme Court is Destroying America.

Kommentoi!

kommenttia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Spritea pelastamassa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.