Stressikupla

Hyvä elämä ilman ahdistusta

ISBN9789522605504
SidosasuNidottu
Sivuja200
Painos2
Julkaisupäivämäärä09/2016
Kirjastoluokka17.3
HuomioitavaaUutuus

26,00 


Saatat pitää myös näistä:

Tunnelman voima
Pysähdy ja luovu itsesi korjaamisesta
Vauraus
Saa mitä haluat: Nuoren kirja
Trauman parantama
Pohjolan naisen voimakirja
Metsän hoitava syli
Voimaannuttava ääni
Sisäinen valo
Olemisen tie
Osasto:

Kuvaus

Rakkaassa ystävässäni Miiassa yhdistyy harvinaisesti älykkyys ja syvä empatia muita kohtaan. Suosittelen lämpimästi hänen kirjaansa. Se tuo sinulle iloa ja toivoa, ja tämä ilo leviää kaikkiin, joista välität.

Alexander Loyd, Paranemisen avain ja Rakkauden periaate -menestysteosten kirjoittaja

Stressi aiheuttaa ison osan kaikista sairauksista. Se hankaloittaa ihmissuhteita, uuvuttaa ja voi tuntua jopa murskaavalta. Usein ajattelemme, että stressi on kiinteä osa nykypäivän elämää. Näin ei kuitenkaan tarvitse olla.

Stressikuplassa käydään läpi stressin tieteellistä taustaa ja pureudutaan erilaisiin stressitekijöihin: miksi ja miten stressi syntyy ja minkälaisin todistetuin keinoin sitä voi lievittää – ja lopulta poistaa kokonaan.

Tämän kirjan avulla tunnistat suurimmat stressin aiheuttajasi ja opit helppoja työkaluja, joilla stressi pysyy kurissa. Stressinpoiston myötä elämänlaatu kohenee huomattavasti. Elämä alkaa tuntua merkityksellisemmältä, myötätunto niin itseä kuin muitakin kohtaan lisääntyy, terveydentila paranee ja elämänilo kasvaa. Tästä ovat todisteena lukuisat stressiä koskevat tutkimukset sekä tähän kirjaan kootut suomalaisten ihmisten inspiroivat tarinat stressin selättämisestä.

Kun stressikupla puhkeaa, matka ahdistuksesta hyvään oloon voi alkaa!

Miia Huitti on nelikymppinen stressivalmentaja, puhuja ja äiti, joka löysi elämänilon ja stressittömyyden oman elämänsä haasteiden kautta ja hyppäsi pois oravanpyörästä. Hän on koulutukseltaan KTM ja HuK, joka on tehnyt työuran pankki-, rahoitus- ja henkilöstöalalla.

Haluan sanoa kiitokset kirjasta. Stressikupla on juuri sitä, mitä toivoin ja enemmän. Aion jatkossa suositella ihmisiä lukemaan sen ensin ja orientoitua tähän maailmaan ja sitten syventyä Paranemisen avaimeen. Se on vaan niin hyvä ja herättelevä, olematta liian hyökkäävä. Se on ystävällinen, auttavan käden ojennus ihmiselle. Siihen tarttumiseen ei oo niin suuri kynnys kuin Paranemisen avaimessa. Jätin kirjani veljelleni luettavaksi ja hän kertoi, että tajusi vihdoin kunnolla, miten harjoitus tehdään. Läheiseni ovat alkaneet voimaan paremmin ja muidenkin tunnelukot ovat alkaneet aueta samalla kun käsittelen omiani. Se on ollut aika jännittävää.” Kata 30 v

Kommentoi!

kommenttia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Stressikupla”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.