Sydämen samba (työnimi)

ISBN9789522604842
SidosasuNidottu
Sivujan. 200
Julkaisupäivämäärä30.11.2018
Kirjastoluokka17.3

27,00 


Saatat pitää myös näistä:

Ilon meditaatio
Ehdoton anteeksianto
Myönteinen energia
Sytytä sydämesi
Kehosi tietää vastauksen
Tunneketteryys
Tänään valitsen elämän
Rajaton voimasi
Stressivapaa valmentaja
Olet jo perillä
Osasto:

Kuvaus

Sydämen Samba on kokoelma pieniä kertomuksia, jotka pohjautuvat tositapahtumiin. Se on kutsu matkalle meidän kaikkien värikkääseen ja yhteiseen maailmaan. Kohtaamisten ja arjen kauneuden kokemusten kautta lukija saa maistiaisen elämästä trooppisessa Rio de Janeirossa, joka kaiken ajattomuuden ja mystisyyden keskellä valmistautuu vuoden 2016 suurimpaan urheilutapahtumaan, olympialaisiin.

Välillä käydään Intiassa, välillä Kiinassa, toisinaan Suomessa, mutta pääpaino on kuitenkin Brasilian kansojen sulatusuunin uumenissa, jossa ihmetellään ihmisyyttä, inhimillisyyttä ja sen kirjavuutta. Matkan varrella lukijaa tervehtivät uskonnollis-filosofiset ajatukset, kehollisuus ja henkisyys, lapsen into ja ikäihmisen aatokset.

Sami Kontola on jyväskyläläinen kirjoittaja, soittaja ja kouluttaja. Kontola on soittanut rumpuja noin 35 vuotta, joista 25 vuotta hän on myös opettanut niiden soittoa. Hän on nauttinut rytmeistä ja harmonioista sinfoniaorkesterien riveissä, bilebändeissä, tanssilavoilla, jazz-baareissa ja festivaalien lavoilla. Vuodesta 2007 hän on viettänyt aikaansa tiiviisti Brasiliassa, Rio de Janeiron kaupungissa, jossa on sukeltanut syvälle afrobrasilialaiseen kulttuuriin, bossa novan, samban, capoeiran ja universaalin musiikin kauneuteen.

Kommentoi!

kommenttia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sydämen samba (työnimi)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.