Syvä elämänmuutos

kaksitoista toivon askelta

Alkuteos12 steg för hopplösa - Livsförändring på djupet
SuomentajaJami Mustavuori
ISBN9789522601421
SidosasuNidottu
Julkaisupäivämäärä30.6.2013
Kirjastoluokka17.3

28,00 


Saatat pitää myös näistä:

Sielu matkalla vapauteen
Mielen voima
Toiveista totta
Tyyneys puhuu
Tapojen voima
Nosta värähtelyäsi
Tietoisuustaidot
Muutoskoodi
Mielekkäästi irti masennuksesta
Ajatuksen biologia

Kuvaus

Apu ja ratkaisut löytyvät aina. Olle Carlssonin Syvä elämänmuutos – 12 toivon askelta antaa tien luottamukseen ja henkiseen kasvuun.

Kahdentoista askelen menetelmä kehiteltiin alun perin alkoholista vapautumista varten. Nämä tehokkaaksi todetut portaat saavat uuden kuosin Olle Carlssonin muokatessa ne sopiviksi ”normaalihäiriöisille” eli kaikille meistä. Askeleet auttavat taittamaan niin kroonistuvan yksinäisyyden, ahdistuksen, ihmissuhdeongelmat kuin painavan surunkin.

Tämä innoittava kirja on toimiva opas kaikille henkilökohtaisesta kasvusta kiinnostuneille. Kristillinen tausta ei rajoita kirjoittajaa ja Syvä elämänmuutos soveltuukin kaikille uutta merkitystä elämäänsä etsiville. Carlsson ei saarnaa kirjassaan, vaan kirjoittaa elämän maustein: ammentaen kokemuksistaan ja ihmisistä, joita on työssään tavannut.

Olle Carlsson on toiminut pappina yli kolmekymmentä vuotta. Tyhjyyden tunnetta ja merkityksen etsintää kirjoissaan käsitellyt Carlsson on Ruotsin suosituimman messun, Kaikkien Pyhimysten messun, perustaja. Nykyisin hän toimii Katariinan seurakunnan kirkkoherrana Tukholman Södermalmissa.

Kommentoi!

kommenttia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Syvä elämänmuutos”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.