Teetä ja temppeleitä

matkakirjoituksia Thaimaasta, Burmasta ja Kambodžasta

ISBN9789522602039
SidosasuNidottu
Sivuja207
Julkaisupäivämäärä3.10.2013
Kirjastoluokka40.8
HuomioitavaaLoppuunmyyty

28,00 


Saatat pitää myös näistä:

Modernien munkkien matkassa
Hyvää kuolemaa etsimässä
Joutilas matkailija
Mestareita tapaamassa
Avioliittoon ranskalaisittain
Loskalauluja
Yhdeksän elämää
Moottoripyörällä Himalajalle
Sisäinen Intia
Askelia
Osasto:

Kuvaus

Palkitun matkakirjailijan uusi teos!

Aurinkorantoja, mausteista ruokaa, prostituutiota. Näihin käsitteisiin typistyy valitettavan usein mielikuvat Kaakkois-Aasiasta. Alueella on kuitenkin rikas ja merkillinen historiansa, vuosituhansia vanhaa kulttuuria ja loputtomat määrät kiinnostavia ihmiskohtaloita, jotka uhkaavat jäädä pakettimatkojen luomien turvallisten aitojen toiselle puolen.

Teetä ja temppeleitä – matkakirjoituksia Thaimaasta, Burmasta ja Kambodžasta -kirjassaan Satu Rommi kulkee ympäri Thaimaata, Burmaa ja Kambodžaa. Lämpimien ja tarkkanäköisten matkakuvausten lomassa Rommi avaa maiden oloja ja historiaa. Paikan päällä tehtyjen haastattelujen avulla päästään tutustumaan konfliktien rampauttaman maailmankolkan asukkaisiin, alueella elämisen reunaehtoihin ja irvokkaisiin turisti-ilmiöihin, kuten ”orpokotiturismiin”. Tämä kaikki ohjaa lukijaa ymmärtämään, kuinka tärkeitä matkailijan ja paikallisten ihmisten vuorovaikutus ja vastuullisen matkailun periaatteet ovat.

Teetä ja temppeleitä on kirja, jonka jokaisen Kaakkois-Aasiassa matkailevan tai alueesta kiinnostuneen tulisi lukea.

Satu Rommi (s. 1973) on vapaa toimittaja ja astangajoogaopettaja. Hän on työskennellyt muun muassa BBC:lle ja Yleisradiolle. Rommin edellinen teos Moottoripyörällä Himalajalle (Basam Books, 2011) valittiin Mondon Vuoden matkakirjaksi. Häneltä on julkaistu myös Kahvia ja guruja – eli kolme vuotta Intiassa (Basam Books, 2009). Rommi viettää suuren osan vuodesta Kaakkois-Aasiassa ja eri puolilla Eurooppaa.

Kommentoi!

kommenttia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Teetä ja temppeleitä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.