The Book

Keitä me olemme

AlkuteosThe Book: On the Taboo Against Knowing Who You Are
SuomentajaTero Liukkonen
ISBN9789522602381
SidosasuNidottu
Sivuja184
Julkaisupäivämäärä31.3.2014
Kirjastoluokka17.3
HuomioitavaaLoppuunmyyty

25,00 

Olemisen äärimmäinen perusta: se olet sinä.

 

 

 


Saatat pitää myös näistä:

Tunnelman voima
Pysähdy ja luovu itsesi korjaamisesta
Vauraus
Saa mitä haluat: Nuoren kirja
Trauman parantama
Pohjolan naisen voimakirja
Metsän hoitava syli
Voimaannuttava ääni
Sisäinen valo
Olemisen tie
Osasto:

Kuvaus

Alan Watts sanoo, että vapaamielisessä länsimaisessa yhteiskunnassamme on yhä vallalla voimakas tabu, joka säätelee elämäämme ja joka estää meitä näkemästä, keitä me todellisuudessa olemme. Tabun hälventämiseksi hän haluaa tarjota The Book -teoksensa jokaisen aikuisen ulottuville, henkisen itsetietoisuuden tyynykirjaksi.

Länsimainen individualismi on johtanut siihen, että näemme itsemme erillisinä egoina, irrallisena kaikesta muusta. Me kamppailemme selvitäksemme maailmassa ja traagisesti huomaamme itsemme kyvyttömiksi hallitsemaan omaa elämäämme. Taukoamatta tavoiteltu onnellisuus tuntuu vain loittonevan, ja kulutususkoinen materialismi vieraannuttaa meidät itsestämme.

Vedanta-filosofian keskeisiin opetuksiin nojaten sekä hiukkasfysiikan ja syvyyspsykologian pohjalta Watts esittää, että mielikuva erillisestä minästä on harhaa. Meitä ei ole olemassa ilman vuorovaikutusta kanssaihmisiimme, ympäröivään luontoon ja koko universumiin. Sitä kautta meillä on mahdollisuus ymmärtää paikkamme maailmassa.

Myötätunnon, oivalluksen ja lämminsydämisen huumorin kautta Watts näyttää kohta kohdalta valitsevan elämäntapamme absurdisuuden ja osoittaa tien vapautumiseen. Vuonna 1966 ilmestynyt The Book on edelleen häkellyttävän ajankohtainen teos.

 

Kommentoi!

kommenttia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “The Book”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.