Tyyneys puhuu

AlkuteosStillness Speaks
SuomentajaMaarit Heinonen
ISBN9525534391
SidosasuNidottu
Sivuja141
Julkaisupäivämäärä1.10.2005
Kirjastoluokka17.3
HuomioitavaaLoppuunmyyty

19,00 


Saatat pitää myös näistä:

Tunnelman voima
Urbaani tantra
Pysähdy ja luovu itsesi korjaamisesta
Vauraus
Villikukka
Saa mitä haluat: Nuoren kirja
Trauman parantama
Pohjolan naisen voimakirja
Metsän hoitava syli
Voimaannuttava ääni
Osasto:

Kuvaus

Uusi, odotettu teos Läsnäolon voiman kirjoittajalta! Aforismeja sisäisestä tyyneydestä, joka johdattaa ajattelun tuolle puolen.

Eckhart Tollen sanoman ydin on helppo tavoittaa: Jos olemme yhteydessä sisällämme olevaan hiljaisuuteen, siirrymme ajattelevan ja tuntevan aktiivisen mielemme tuolle puolen ja löydämme pysyvän rauhan, seesteisyyden ja tyyneyden. Hänen läpimurtoteoksensa The Power of Now (Läsnäolon voima, 1. p. Basam Books 2002) on tavoittanut miljoonia ihmisiä maailmanlaajuisesti.

Tyyneys puhuu välittää Tollen keskeisen sanoman yksinkertaisesti ja selkeästi aforistisessa muodossa. Kirja on jaoteltu kymmeneen lukuun, joissa erilliset ajatelmat muodostavat yhtenäisiä teemakokonaisuuksia. Aiheina ovat mm. hiljaisuus, nykyhetkessä eläminen, egon ylivalta, oman todellisen olemuksensa löytäminen, luonto, ihmissuhteet, kuolema ja ikuisuus.

Tolle ilmaisee maailman henkisten perinteiden ytimestä ammennetut totuudet tuoreella tavalla. Tuloksena on kirja, joka välittää ikivanhaa viisautta nykyaikaisin keinoin ja koskettaa syvällisesti meitä kiireen ja stressin keskellä eläviä ihmisiä.

Kommentoi!

kommenttia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tyyneys puhuu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.