Unohda täydellinen golf

AlkuteosGolf Is Not a Game of Perfect
SuomentajaOsku Lappalainen & Markku Ignatius
ISBN9789522602350
SidosasuNidottu
Sivuja231
Julkaisupäivämäärä31.5.2014
Kirjastoluokka17.3

33,00 

Golf on tekniikkalaji, mutta menestyminen edellyttää henkisen pelin hallintaa.


Saatat pitää myös näistä:

Tunnelman voima
Pysähdy ja luovu itsesi korjaamisesta
Vauraus
Saa mitä haluat: Nuoren kirja
Trauman parantama
Pohjolan naisen voimakirja
Metsän hoitava syli
Voimaannuttava ääni
Sisäinen valo
Olemisen tie
Osasto:

Kuvaus

Golfareiden rakastamassa teoksessaan Unohda täydellinen golf Bob Rotella paneutuu moninaisiin pelin ja voittamisen mentaalisen puolen harjoitteisiin ja tekniikoihin. Hänen pyrkimyksenään on saada pelaaja ajattelemaan uudella tavalla ja kanavoimaan hyödyt pelin kaikilla osa-alueilla valmistautumisesta viimeiseen puttiin. Mikä parasta, Rotella tarjoilee tämän kaiken helposti lähestyttävällä, jutustelevalla tyylillään.

Rotellan oppien vankkoina todisteina kerrotaan eläviä ja aitoja tarinoita maailman parhaimmista pelaajista. Myös klubipelaajien on syytä odottaa tuloksia: tämän kirjan myötä pelisi sujuu paremmin kuin koskaan, ja samalla huomaat, ettet ehkä koskaan aiemmin ole nauttinut golfista yhtä paljon!

Bob Rotella on maailman suosituimpia ja arvostetuimpia pelin henkisten aspektien ja suorituskyvyn kasvattamisen opettajia. Kirjan ovat suomentaneet Osku Lappalainen ja Markku Ignatius. Esipuheen on kirjoittanut Timo Rauhala, joka on useiden menestyneiden ammatti- ja amatööripelaajien pitkäaikainen valmentaja. Rauhala on valmentanut muun muassa Mikko Ilosta, Minea Blomqvist-Kakkoa ja Henrik Stensonia.

"Golf on mielestäni peli, jossa suurimmat taistelut käydään omien korvien välissä. Miten saada mennyt unohtumaan ja miten pysyä tässä hetkessä? Miten kontrolloida jännitystä sekä negatiivisia ajatuksia? Useimmat meistä eivät tule ikinä löytämään vastauksia, mutta varmasti kaikki niitä silti etsivät. Minunkin matkani on vielä täysin vaiheessa." – Mikko Ilonen

 

Kommentoi!

kommenttia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Unohda täydellinen golf”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.