Wilhelmin saunakirja

saunan taiasta

ISBN9789522601506
SidosasuSidottu
Sivuja150
Julkaisupäivämäärä15.5.2013
Kirjastoluokka17.3
HuomioitavaaLoppuunmyyty

26,00 

Kauniisti kuvitettu teos saunan taiasta!
Wilhelmin saunakirjassa tavataan saunahaltia Wilhelmi, joka oman kokemuksensa kautta kuvailee saunan ja saunomisen syvempää merkitystä. Saunalla on oma voimansa, joka vaikuttaa ulkoisen kehomme lisäksi myös mielemme syövereihin, mutta sitä ei nykyelämän kiireessä usein muisteta vaalia.
Silti, saunomisessa ei voi epäonnistua – vaikkei olisi lainkaan tietoinen saunan syvemmästä merkityksestä. Kun löytää oman tapansa saunoa, saunomisen ikiaikainen viisaus alkaa aueta ja vapauttaa saunojan löytämään sisäisen minuutensa.
Kirjaa lukiessaan – ja etenkin sen jälkeen, koivunlehtien tuoksussa ja kiukaan leppeässä napsahtelussa – lukija voi ottaa Wilhelmin opeista vaarin ja hyödyntää vinkkejä tietoisesta saunomisesta. Ja sieltä, lämpimiltä lauteilta, voi löytää saunasta itselleen uuden, kadoksissa olleen ystävän.
Helge Salo ja Marja Lehtinen ovat luonnonhenkispesialisteja, jotka ovat kulkeneet elämänmittaisen matkan käsi kädessä erilaisten haltioiden kanssa.
Armen Luada Salo on Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksesta valmistunut kuva-artesaani ja graafinen suunnittelija, jolle luonto on läheinen aihe. Se näkyy hänen kuvituksissa ja useissa maalauksissa, joissa hän tulkitsee elämää ja luontoa sellaisena kuin ne hän kokee.


Saatat pitää myös näistä:

Tunnelman voima
Pysähdy ja luovu itsesi korjaamisesta
Vauraus
Saa mitä haluat: Nuoren kirja
Trauman parantama
Pohjolan naisen voimakirja
Metsän hoitava syli
Voimaannuttava ääni
Sisäinen valo
Olemisen tie
Osasto:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Wilhelmin saunakirja”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.