Yön hirviö

AlkuteosMonstret in natten
SuomentajaAki Räsänen
ISBN9789522606334
SidosasuNidottu
Sivuja100
Julkaisupäivämäärä20.10.2017
KirjastoluokkaL85.2
HuomioitavaaLoppuunmyyty

22,00 


Saatat pitää myös näistä:

Saa mitä haluat: Nuoren kirja
Äitipeli
Myötätunnon kirja
Uusi suhde
Hyvästit tavaroille
Ansaitsen rakkauden
Minä tunnen tunteeni – Työkirja lapsille
Tietoisen läsnäolon opas vanhemmille
Kodin noita
Huomaa hetki perheessä (äänikirja)
Osasto:

Kuvaus

Kun Frank on antamassa naapurinsa koiralle Uffelle herkkuja, koira innostuu niin kovasti, että tulee puraisseeksi Frankia sormesta. Pian tämän jälkeen Frank alkaa nähdä ihmeellisiä unia. Unissa hänellä on neljä jalkaa, hänen ihoaan peittää turkki ja hänellä on heiluva häntä – ja hän haluaisi todella kovasti, että ihmiset paijaisivat häntä ja rapsuttelisivat korvien taustoja! Mutta jostain kumman syystä kaikki vain pelkäävät häntä…

Samaan aikaan kaupungilla aletaan supista, että lähimetsässä asuu hirviö, kammottava olento joka hyökkäilee viattomien ihmisten kimppuun. Mitä jos Frankin unet eivät olekaan unia? Onko Frankista tullut Ihmis-Uffe?

Jännittävä, hauska ja juuri sopivan pelottava Yön hirviö pitää otteessaan viemättä yöunia. Se on kertomus ihmisistä ja hirviöistä, erilaisuudesta ja sopeutumattomuudesta ja siitä, miten oman laumansa voi löytää paikasta, josta sen vähiten odottaa löytyvän.

Mats Strandberg on suursuosittu ruotsalainen kirjailija ja kolumnisti. Hän on kirjoittanut lukuisia kirjoja niin aikuisille kuin lapsillekin. Suomeksi häneltä on aiemmin julkaistu yhdessä Sara B. Elfgrenin kanssa kirjoitettu nuortenkirjasarja Engelsfors-trilogia (Basam Books 2012–2016) ja kauhuromaani Risteily (Like 2016).

Sofia Falkenhem on ruotsalainen kuvittaja ja sarjakuvapiirtäjä. Hän kuvittaa muun muassa suosittua Kalle Sakvank -lastenkirjasarjaa.

Kommentoi!

kommenttia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Yön hirviö”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.