Maksuton luento: Viha – Pelottava ystävämme

Luennoitsija, työnohjaaja ja yhteisöpedagogi Jari Koponen pitää Basam Booksin tiloissa maksuttoman luennon aiheesta: Viha – Pelottava ystävämme.

Aika: perjantaina 26.6.2015 klo 18.00-19.30

Paikka: Hämeentie 155 A 6, Helsinki (Basam Booksin tilat)

Saapumisohjeet: Pääset paikalle helposti Helsingin keskustasta busseilla 68, 71 ja 71V sekä Hakaniemestä bussilla 74. Jää pois Annalantien pysäkillä ja kävele noin sata metriä takaisin keskustaan päin. Kustantamomme sijaitsee Siwan yläkerrassa, sisäänkäynti sisäpihan puolelta A-rapusta.

Luennon kuvaus:

VIHA – PELOTTAVA YSTÄVÄMME

Emme voisi elää hetkeäkään ilman vihan tunnetta, koska sen elintärkeänä tehtävänä on suojella ja puolustaa. Miksi sitten välttelemme vihan kohtaamista? Siksi, ja vain siksi, että meillä jokaisella on pelottavia kokemuksia vihasta.

Tarvitsemmeko tarkoituksellista tutustumista vihan tunteeseemme?

Kyllä, jos haluamme ehkäistä vihan ilmaisemiseen tai sen tukahduttamiseen liittyviä riskejä.

Kyllä, jos haluamme vapautua olemaan enemmän se, kuka syvimmiltämme olemme..

Kyllä, jos haluamme oppia kunnioittamaan toisia ja tulemaan kunnioitetuiksi yksityiselämässämme, työssämme, lastemme vanhempana jne.

Kyllä, jos haluamme käyttää sen tilaisuuden, jota aikaisemmilla, selviytymiseen keskittyneillä sukupolvilla ei juuri ole ollut.

Kyllä, jos… lisää luennolla…

TERVETULOA!

HUOM!     Paikkoja on rajoitetusti, joten jos haluat varmistaa paikkasi,
ilmoittaudu osallistujaksi
Facebookissa: VIHA – PELOTTAVA YSTÄVÄMME
tai sähköpostilla: jari.koponen@duendo.fi

 

Luennoitsijana toimii työnohjaaja, yhteisöpedagogi Jari Koponen:

Jari Koponen on pitänyt luentoja, koulutuksia, kursseja ja henkilökohtaista ohjausta vihan tunteen merkityksestä, tämän voimakkaan tunteen kohtaamisesta ja siihen rakentavan suhteen vahvistamisesta vuodesta 1994 alkaen. Hän on työskennellyt kasvatus-, opetus- ja lastensuojelualojen lisäksi kriisityössä ja nuorten psykiatrisessa hoitotöissä yhteensä kolmekymmentä vuotta. Hän on myös useaan kertaan palkitun oppituntien työrauhan turvaavan Turvaluokka-toimintamallin kehittäjä.

Koponen luennoi kiinnostavasta aiheestaan myös syksyn Viisas elämä -messuilla! Messusivuille pääset täältä: http://www.viisaselamamessut.fi/

Kommentoi!

kommenttia