Jokaisen on mahdollista oppia nopeasti uusia tietoja ja taitoja

Tässä Kirjassa Harri ja Ilkka Virolainen jakavat lukijoille tehokkaan oppimisen salaisuuden sekä kertovat, miten opettamista ja oppilaitoksia voidaan kehittää tukemaan oppilaan hyvinvointia ja oppimista.

Suurimmat esteet ihmisen oppimiskyvylle löytyvät rajoittavista uskomuksista sekä sopimattomista opiskelutavoista. Kirja tarjoaa työkaluja oppimiskyvyn, ajattelun ja ongelmanratkaisutaidon kehittämiseen. Se soveltuu jokaiselle, joka haluaa edistää omaa oppimiskykyään, sekä opettajlle kouluttajille, oppilaitosten johtajille ja henkilöstöjohtajille.

Ilkka ja Harri Virolainen - Mielen voima oppimisessa

28€
Osta kirja nyt!

Harri ja Ilkka Virolainen

Harri ja ilkka Virolainen ovat erinomaisia esimerkkejä mahtavasta oppimiskyvystä, sillä molemilla on neljä maisterin tutkintoa ja yksi tohtorin tutkinto. He ovat toimineet erilaisissa opetus- ja koulutustehtävissä noin 20 vuoden ajan Suomessa ja ulkomailla ja voittaneet lukuisiä opetus ja koulutuspalkintoja.

Ilkka Virolainen

Ilkka Virolaisella on opiskellut yliopistossa yhden tohtorin tutkinto ja 4 maisterin tutkintoa. Hänen tohtorin tutkintonsa on kauppatieteestä. Ilkan tohtorin väitöskirja käsitteli johtajien kehittämistä coachingin avulla.  Hän on käynyt luennoimassa ja opettamassa coachingiin ja valmentamiseen liittyviä teemoja useissa eri maissa.  Ilkka Virolainen on valmentanut niin johtajia, asiantuntijoita, yrittäjiä huippusuorituksiin. Lisäksi hän on työskennellyt myös urheilijoiden kanssa.

Harri Virolainen

Harri Virolainen on suorittanut yhden tohtorin tutkinnon ja neljä maisterin tutkintoa. Hänen tohtorin tutkntonsa on: Kauppatieteen tohtori. Tohtori Harri Virolaisen suorittamat maisterin tutkinnot ovat: Kasvatustieteen maisteri, kauppatieteen maisteri, liikuntatieteen maisteri sekä terveystieteen maisteri. Lisäksi Harri on suorittanut useita erilaisia kursseja eri maissa liittyen coachingiin ja valmentamiseen, psyykkiseen valmentamiseen, NLP:hen, hyvinvointiin ja terveyteen, energiahoitoihin, anteeksiantoon ja tunteiden käsittelyyn sekä henkiseen kasvuun.

PALAUTETTA
KIRJASTA

Mielen voima oppimisessa on saanut innostuneen vastaanoton niin opetusalan ammattilaisten kuin opiskelijoidenkin keskuudessa.

  • Silmiä avaava näkökulma oppimiseen ja opettamiseen
  • Toimivia oppimismetodeja mm. meditaatiota hyödyntäen
  • Vaikuttava esitys oppimiseen vaikuttavista seikoista – niin henkisistä kuin fyysisistäkin tekijöistä

Ilkka ja Harri Virolainen - Mielen voima oppimisessa

OSTA KIRJA TÄSTÄ!

Mielen voima oppimisessa

28€

Jaa