Mikä on tervettä nykypäivän työelämässä?

Kirja Jaksaa, jaksaa! Näkökulmia vaaralliseen ja kantavaan vahvuuteenBasam Books. Julkaisu 27.8.2015

Jaksaa, jaksaa! -kirjassa yritysjohdon valmentaja Isa Merikallio nostaa esiin vahvuuden vaarat ja mahdollisuudet. “Vahvoja persoonia ihaillaan ja kaikenlaista vahvuutta arvostetaan tämän päivän työelämässä. Vahvuus voi kuitenkin olla myös vaarallista”, sanoo Merikallio. Vaarallinen vahvuus koostuu liiallisesta tahdosta ja kyvyistä. Sitä tavoitellessamme lupaamme enemmän kuin pystymme lunastamaan ja haalimme enemmän kuin jaksamme kantaa. Seurauksena on umpikuja.

Isa Merikallio kuvaa kirjassaan esimerkkien avulla sitä, mikä saa meidät valitsemaan liikaa suoritteita ja tavoitteita, eli miten tiedostamattamme ajaudumme vaarallisen vahvuuden tielle. Lisäksi hän avaa tien kantavaan vahvuuteen: mitä on aito, kestävä vahvuus ja miten sen varaan voi rakentaa nykyistä paremman roolin suhteessa omaan itseen, työhön ja muiden odotuksiin.

Isa kirjoittaa oman totuutensa rohkeasti suoraan ytimestä. Hän nauraa heleästi ja lavastaa älykkäästi sen näytelmän, jonka pääosaa suurin osa meistä tavoittelee, koskaan sitä saamatta, uupuen sitä tavoitellessaan. Lopputulos on kirkas.
Psykologi Ilona Rauhala Jaksaa, jaksaa! -kirjasta

Isa Merikallio valmentaa suorittajia rennompaan, vapaampaan ja elinvoimaisempaan elämään. Hän on taustaltaan kilpaurheilija, johtaja ja yrittäjä, joka on kantapään kautta oppinut elämään uudella otteella.

Basam Booksin Viisas Elämä -sarjassa Isa Merikalliolta on aiemmin julkaistu teokset Suorituselämästä merkityselämään – yhden sanan elämänmuutos (2013) sekä Vilpittömästi välinpitämätön –  vapauta piilevien motiivien voimat (2014).

 

Lisätiedot : Isa Merikallio 040 717 3532 , isa.merikallio@redera.fiwww.kasva.fiwww.redera.fi

Tiedotus ja arvostelukappaleet: noo&logos, Mia Salo 040 585 1158, mia.salo@noologos.fi

Haastattelut: Mia Salo tai Isa Merikallio

Pressikuvat ja Jaksaa, jaksaa! -kansihttp://www.basambooks.com/kirjailijat/merikallio-isa/#.VdjIuyiSV-8

Puoli vuotta ennen tuomiota -kirjan kansi ja lisätiedot: Merikallion blogi yläkertalaisen olohuone

Jaksaa, jaksaa -kirjan kustantaja: Basam Books, www.basambooks.com

Kommentoi!

kommenttia