Syksyn 2018 katalogi on täällä!

Viisas Elämä -kirjakustantamon syksyn 2018 katalogi on nyt ilmestynyt. Huikeat uutuuskirjamme tuovat tulevaan syksyyn inspiraatiota ja itsensä kehittämistä, luovuutta työelämään, tunnetaitoja perheeseen sekä luonnon parantavia rohtoja – ja paljon muuta!

Julkaisemme kirjat muun muassa seuraavilta ulkomaisilta kärkinimiltä: Oprah WinfreyArun GandhiDale Bredesan sekä Joe Dispenza. Uusia kotimaisia kirjailijoita ovat Ilkka KoppelomäkiNando MalmelinMarita Niemelä sekä Pirjo Säisä-Winter. Myös jo huippusuositut Viisas Elämä -kirjailijat Merja Takamäki ja Elina Kauppila julkaisevat uudet kirjat ensi syksynä, ja ravintokirjailija Annika Havasteen Virtaa ravinnosta -teos saa uudistetun, upean painoksen uudella nimellä.

Viisas Elämä Oy jatkaa syksyn uutuuskirjojen myötä uskollisesti valitsemallaan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin polulla. Tavoitteenamme on tuoda sinun elämääsi lisää läsnäoloa, terveyttä ja merkityksellisiä oivalluksia. Toivomme iloa ja inspiroivia lukuhetkiä tulevien syksyn uutuuskirjojemme parissa!

Tutustu syksyn 2018 katalogiimme täällä! 

Kommentoi!

kommenttia