Previous
Next

Tähtien Torstai – Viisas Elämän inspiroivat IG-livet torstaisin klo 18

Syvenny kiehtoviin aiheisiin Viisas Elämän uusien Instagram-livelähetysten parissa. Tähtien Torstai tuo Viisas Elämän kirjailijat, ajankohtaiset teemat ja kiinnostavat vieraat ruudullesi. Tähtien Torstai -livelähetyksiä vetävät suositut kirjailijamme Mona Visuri, Elviira Krebber, Ilkka Koppelomäki ja Katja Frange. Asiantuntevien keskustelujen teemoja ovat muun muassa tunnelman voima, koko perheen järkevä ruokailu ja omannäköisen elämän toteuttaminen sekä elämän syvyys ja ihmisyys.

Uppoudu mielenkiintoisiin kohtaamisiin ja liity mukaan lähetyksiin. Tervetuloa innostumaan ja viihtymään mukaansatempaavien keskustelujen äärellä!

Tähtien Torstain juontajina toimivat:

*Lisää tietoa juontajista saat klikkaamalla juontajien nimiä.

*Lisää tietoa juontajista saat klikkaamalla juontajien nimiä.

TÄHTIEN TORSTAI 23.3.2023
KLO 18.00

ELVIIRA KREBBER & SAKARI PELTOLA

KOKO MAAILMAN JÄRKEVÄ RUOKAVALIO

Tähtien Torstaissa tapahtuu taas! Tällä kertaa aihe on maailmoja syleilevä: koko maailman järkevä ruokavalio. Keskustelemassa kirjailijamme Elviira Krebber sekä tunnettu ylämaankarjan kasvattaja, puutarhuri ja somevaikuttaja Sakari Peltola, joka on jo vuosia jakanut mietteitä ja tietoa mm. ravintoon, maanviljelykseen sekä terveyteen liittyen.

Lähetyksessä pääset kuulemaan Elviiran ja Sakarin asiantuntemusta ja mielipiteitä mm. seuraavista asioista:

• Miten Sakari Peltolan perheessä syödään?
• Miksi Sakari ryhtyi kasvattamaan juuri ylämaankarjaa?
• Minkälainen on aidosti eettinen ja ekologinen ruokavalio?
• Millaista ruokavaliota ihmisten tulisi oikeasti noudattaa, jotta maapallokin voisi hyvin?

Elviira Krebber

Elviira Krebber on filosofian maisteri, Keto coach, kirjailija ja bloggaaja. Hänen sydäntään lähellä ovat helpot ja hyvinvointia tukevat reseptit sekä aidosti terveyttä tuottavan tiedon jakaminen. Elviira on myös perustanut Ketokamun, vähäsokerisia ja lisäaineettomia elintarvikkeita tekevän brändin, jolta löytyy terveellistä suuhunpantavaa jokaiseen hetkeen.

Viisas Elämä on kustantanut Elviiran kirjat Parantava ketoosi (2020), Kasvisruokien KETO-käsikirja (2020), Kevyempi KETO-käsikirja (2021), Koko perheen järkevä ruokavalio (2022).

Sakari Peltola

Sakari Peltola on 44-vuotias karjankasvattaja Pyhtäältä sekä somessa ja luennoilla vaikuttava ”peltofilosofi” ja tieteen kansantajuistaja. Sakarin suurimpia intohimoja ovat ravitsemus, terveys, ympäristö, ilmasto ja ihmisyys ja lähes kaikki muukin. Peltolan uusioperheessä on yhdeksän iältään 1–17-vuotiasta lasta.

Viisas Elämän Instagram: @viisas_elama

Tilaa uutiskirjeemme ja saat Tähtien Torstai -tapahtumien tiedot suoraan sähköpostiisi

Seuraavaksi tulossa

23.3. Elviira Krebber & Sakari Peltola (pyhtääläinen karjankasvattaja, puutarhuri, peltofilosofi, bloggaaja ja some-vaikuttaja)

30.3. Katja Frange & Pia Zettinig (uurnantekijä, taiteilija)