1.6. Uusi Minä: Energiaa, terveyttä ja eroon stressistä!

Tuomas Kytömäki


MIIA HUITIN ESIINTYMINEN 1.6. VIISAS ELÄMÄ -KLUBILLA ON PERUUNTUNUT SAIRASTUMISEN VUOKSI.
TUOMAS KYTÖMÄKI ESIINTYY SUUNNITELLUSTI KLUBI-ILLASSA AIHEENAAN:
Minä 2.0 – uusi minä: Energiaa ja terveyttä puhtaasta ravinnosta ja mielestä
Tervetuloa!


Kevään viimeinen Viisas elämä -klubi on samalla kaikkien aikojen ensimmäinen LIVE-LÄHETYS klubi-illasta! Voit osallistua klubi-iltaan paikan päällä kustantamossamme (Basam Books, Hämeentie 155 A 6, Helsinki) tai seurata klubi-iltaa netin kautta live-lähetyksenä.

Kyseessä on testiluontoinen kokeilu liveklubista, ja jatkossa pyrimme saamaan aikaan mahdollisimman hyvä äänen- ja kuvanlaadun. Livelähetys alkaa täällä 1.6. klo 18.00! Tervetuloa!

Kommentoi ja osallistu illan aikana keskusteluun nettisivuillamme, Twitterissä, Instagramisssa tai Facebookissa ‪#‎viisaselämä‬!


 

1.6. Viisas elämä -klubilla esiintyy mielenkiintoinen ja inspiroiva parivaljakko: Tuomas Kytömäki ja Miia Huitti!

Minä 2.0 – uusi minä: Energiaa ja terveyttä puhtaasta ravinnosta ja mielestä

Ota hyvinvointi omiin käsiisi ja paranna elämänlaatuasi ilon kautta!

Tuomas Kytömäki tutustuttaa meidät luennollaan hyvinvoinnin uusiin tuuliin ja vie meidät matkalle kohti Uutta Minua. Päivitämme yhdessä tietojamme ravinnon laadusta, puramme vanhoja uskomuksia ja teemme uusia oivalluksia.

Elämänlaadun parantamisen ei tarvitse olla vaikeaa. Jo pienillä laadun parannuksilla voi saada ihmeitä aikaan! Positiiviset muutokset kannustavat jatkamaan matkaa kohti uutta parempaa ja terveellisempää elämää.

Tuomas Kytömäki on tuttu useista TV- ja radio-ohjelmista, joissa hän on toiminut näyttelijänä, juontajana, ohjaajana sekä tuottajana.

Tuomas on tunnettu erittäin positiivisesta asenteestaan ja huumorintajuisesta tyylistään.

Hän on ollut jo pitkään kiinnostunut ravinnon ja elämäntapojen vaikutuksesta jokapäiväiseen elämään ja puhuu tiedostavasta läsnäolosta, luontoyhteydestä sekä ihmisen rajattomasta potentiaalista.

Ravinnon laadun lisäksi Tuomas kokee  tärkeäksi mielen sekä sisäisen rauhan voiman.

Kun keho ja mieli alkaa puhdistua, huomaamme pian elämänlaadun nopean kasvun ja ajatuksetkin tuntuvat kirkastuvan kuin itsestään.

 

Stressistä rauhaan – oivalluksia stressin syistä ja työkaluja itsesi hoitamiseen

Miia Huitti teki 13 vuoden työuran pankki- ja rahoitusalalla sekä henkilöstökonsulttina. Synnytettyään kolme lasta 13 kuukaudessa ja käytyään samanaikaisesti läpi mm. hometalokriisin hän paloi loppuun ja koki täyspysähdyksen. Kriisin myötä hän löysi tehokkaan itsehoitomenetelmän, jonka avulla parani uupumuksesta ja masennuksesta nopeasti.

Miia innostui asiasta niin paljon, että teki ratkaisun hypätä pois aiemmalta työuraltaan ja kouluttautui Suomen ensimmäiseksi Paranemisen avain -stressinhoitovalmentajaksi.

Miia toimii nyt valmentajana ja puhujana inspiroiden ihmisiä omatoimiseen stressinhallintaan.

Miia Huitti on syksyn upeimman hyvinvointi- ja kirjallisuustapahtuman, Viisas elämä -messujen huippuesiintyjiä. Tuomas Kytömäki puolestaan on messujen energinen juontaja. Messusivuille pääset täältä: www.viisaselamamessut.fi

Paranemisen avain sivuille pääset täältä: http://paranemisenavain.fi

 

Kommentoi!

kommenttia