Viisas Elämä kirjailijailta 30.10.2019 / Sanna Vaara

SANNA VAARA: MODERNIEN MUNKKIEN MATKASSA KE 30.10.2019 KLO 17.30 – 18.30 ERA NOVA BOOKSHOP Kasarmikatu 2, Hki, VAPAA PÄÄSY

 

Tervetuloa Era Novan Viisas Elämä kirja-iltaan jossa Sanna Vaara avaa uutuuskirjansa Modernien munkkien matkassa – Hillitön henkinen elämäni syntyprosessia ja teemoja omaan humoristisen avoimeen, itsensä likoon laittavaan tyyliinsä.

Tästä on rauha kaukana!
Mikä saa perheenäidin, intohimoinen itsensä ruoppaajan ja kotimystikon lähtemään meditoivien munkkien retriittikeskukseen tutkimaan, olisiko hänestä moderniksi munkiksi? Millaista on elää antautuneena elämän käsiin? Miksi meditoida tai lähteä retriiteille?

”Kultaseni nämä lepolomat (retriitit) ovat visiittejä mielen helvetissä. Ensin kärvistellään lieskoissa, sitten maistetaan ehkä tippa tai kaksi taivaallista nektaria. Tämä on kuin Big Brother ilman viinaa, tupakkaa ja seksiä. Tervetuloa tutkimusmatkalle itseesi!”

Sanna Vaara on kirja-alan monityöläinen, kirjailija, kolumnisti, kolmen pojan äiti ja sanataidetta suoltava Räppäri VAARA. Hänen esikoisteoksensa Maa kutsuu! (Sammakko 2016) on mielen hulluutta ja hauskuutta kuvaavan autofiktiivisen trilogian ensimmäinen osa. Modernien munkkien matkassa on itsenäinen jatko-osa.

Modernien munkkien matkassa -kirjaa myydään tapahtumassa erikoishintaan.

Paikalla on myös lämpimästä ja maanläheisestä opetustyylistään tunnettu moderni munkki Nirmala kertomassa ascensio-meditaatiosta.

Kommentoi!

kommenttia