Viisas elämä -klubi 1.2.2016: Jaana-Mirjam Mustavuori

Jaana-Mirjam Mustavuori

Tanssi itsesi iloon!

Taivas jaloissa? Tanssi, vapaa liike ja kehotietoisuus ovat teitä iloon ja  itsetuntemukseen, yhteisöllisyyteen ja yhteyteen maailmankaikkeuden rakkaudellisten voimien kanssa. Klubi-illan aikana kuullaan miniluento aiheesta, jonka jälkeen alkaa tanssillinen kehotietoisuustyöpaja. Luvassa on länsiafrikkalaista musiikkia ja helppoja kehotietoisuusharjoituksia. Työpajan jälkeen on aikaa kysymyksille ja kokemusten jakamiselle.

Matkaoppaana läsnäoloon tietokirjailija ja kehotietoisuuskouluttaja Jaana-Mirjam Mustavuori, joka on juuri palannut Beninistä Länsi-Afrikasta Suomeen. Mustavuori on kirjoittanut mm. teoksen Aistit auki! – Anna elämän koskettaa (Basam Books 2014).

Tapahtuma: Viisas elämä -klubi

Aika: Maanantai 1.2.2016 klo 18-20

Paikka: Basam Books –kustantamo, Hämeentie 155 A 6, Helsinki. Pääset paikalle helposti Helsingin keskustasta busseilla 68, 71 ja 71V sekä Hakaniemestä bussilla 74. Jää pois Annalantien pysäkillä ja kävele noin sata metriä takaisin keskustaan päin. Kustantamomme sijaitsee Siwan yläkerrassa, sisäänkäynti sisäpihan puolelta A-rapusta, 3.krs.

Järjestäjä: Basam Books Oy

Lisätietoa: jenni.vehkaluoto@basambooks.fi

Voit ostaa edullisesti Basam Booksin ja Viisas elämä -sarjan kirjoja paikan päältä.

Ei ilmoittautumista, vapaa pääsy!

 

Lisätietoa kirjasta:

Aistit auki!

Jaana-Mirjam Mustavuori: Aistit auki!

 

Kommentoi!

kommenttia