Viisas elämä -klubi 14.12.2015: Mikko Sjögren

Mikko Sjögren

Raha-asioista — yksinkertaisesti ja hauskasti!

Monille ihmisille rahahuolet ovat arkipäivää. Ansiotulot ovat liian pienet tai epäsäännölliset, säästöjä ei kerry sukanvarteen, rahan puute rajoittaa elämää. Sitä enemmän haaveillaan huolettomasta elämästä: jos tulisi vaikka lottopotti tai perintö, tai voittaisi edes arvonnasta etelänmatkan ja saisi hetkeksi unohtaa kaiken…

Vuoden viimeisellä Viisas elämä -klubilla 14.12.2015 esitellään parempi vaihtoehto.

Valmennusyhtiö Varapuun toimitusjohtaja ja henkilökohtaisen talouden asiantuntija Mikko Sjögren puhuu Tony Robbinsin menestyskirjasta Raha. Peli haltuun – 7 yksinkertaista askelta taloudelliseen vapauteen. Kirjassa Tony Robbins opastaa lukijansa todellisen vaurauden äärelle. Robbinsin päämääränä on opettaa meille tavallisille ihmisille yksinkertaisia ja helposti sovellettavia sijoitusstrategioita, joiden avulla voimme ottaa markkinat haltuun. Ryhdymme kuluttajien sijasta omistajiksi ja nousemme oman elämämme herroiksi. Raha lakkaa olemasta huolenaihe ja muuttuu voimaantumisen välineeksi.

Raha on sijoitusopas. Samalla se on paljon enemmän. Se on opas elämäntapaan, jossa vauraus on ponnistuslauta todelliseen rikkauteen – mahdollisuuteen elää täyttä ja onnellista elämää.

Tony Robbins on yhdysvaltalainen menestyskirjailija, yrittäjä ja hyväntekijä. Miltei neljänkymmenen vuoden ajan Robbins on auttanut useiden maiden johtajia ja huippu-urheilijoita (mm. Nelson Mandelaa, Margaret Thatcheria, Prinsessa Dianaa, Bill Clintonia, André Agassia ja Serena Williamsia) sekä lukuisia yritysjohtajia ympäri maailman. Robbins omistaa kymmeniä yrityksiä, ja häntä pidetään yhtenä maailman vaikutusvaltaisimmista ja merkittävimmistä bisnesajattelijoista. Robbins tekee myös laajamittaista hyväntekeväisyystyötä lasten, vankien ja kodittomien parissa. 

Mikko Sjögren on Valmennusyhtiö Varapuun toimitusjohtaja ja puhuja. Sjögren valmentaa ihmisiä hoitamaan omaa talouttaan tehokkaasti ja opastaa heitä samalle polulle, jonka on itsekin kulkenut saavuttaakseen tavoitteensa.

Mukana menossa Uskalla innostua -valmennusyrityksen perustaja Ilkka Koppelomäki!

Tapahtuma: Viisas elämä -klubi

Aika: Maanantai 14.12.2015 klo 18-20

Paikka: Basam Books –kustantamo, Hämeentie 155 A 6, Helsinki. Pääset paikalle helposti Helsingin keskustasta busseilla 68, 71 ja 71V sekä Hakaniemestä bussilla 74. Jää pois Annalantien pysäkillä ja kävele noin sata metriä takaisin keskustaan päin. Kustantamomme sijaitsee Siwan yläkerrassa, sisäänkäynti sisäpihan puolelta A-rapusta, 3.krs.

Järjestäjä: Basam Books Oy

Lisätietoa: jenni.vehkaluoto@basambooks.fi

Voit ostaa edullisesti Basam Booksin ja Viisas elämä -sarjan kirjoja paikan päältä.

Ei ilmoittautumista, vapaa pääsy!

 

Viisas elämä -klubit jatkuvat ensi vuoden puolella, ilmoitamme tulevista klubeista Viisas elämä -sivuilla vuodenvaihteen jälkeen!

 

Lisätietoa kirjasta:

Raha. Peli haltuun – 7 yksinkertaista askelta taloudelliseen vapauteen.

Tony Robbins_Raha

Kommentoi!

kommenttia