Viisas Elämä -klubi 14.3.2016: tri Ilkka ja tri Harri Virolainen

Ilkka ja Harri Virolainen

Mielen voima – miten vaikuttaa mielen avulla omaan terveyteen ja hyvinvointiin

Luennolla käydään läpi mielen voiman vaikutusta terveyteen ja hyvinvointiin. Ylipainon, kroonisten kipujen ja sairauksien taustalla on usein tukahdutettuja tunteita ja ajatuksia sekä itseä rajoittavia uskomuksia. Luennolla käydään läpi kuinka jokainen voi päästä ihannepainoonsa mielen voiman avulla. Lisäksi luennolla käsitellään mielen voiman vaikutusta terveyteen ja suorituskykyyn. Ihminen voi parantua vakavistakin sairauksista kun hän hyödyntää mielen voimavaroja.

Luennoitsijat tri Harri Virolainen ja tri Ilkka Virolainen ovat kahdenkymmenen vuoden ajan perehtyneet laaja-alaisesti mielen voimavaroihin. He ovat valmentaneet ja auttaneet lukuisia ihmisiä ympäri maailmaa parantamaan suorituskykyään, oppimaan tehokkaasti, edistämään terveyttään, laihtumaan ja hyödyntämällä mielen voimavaroja eri tilanteissa. Heiltä ilmestyy helmi-maaliskuussa 2016 kirja Mielen voima.

 

Tapahtuma: Viisas Elämä -klubi

Aika: Maanantai 14.3.2016 klo 18-20

Paikka: Viisas Elämä Oy (ent. Basam Books), Hämeentie 155 A 6, Helsinki. Pääset paikalle helposti Helsingin keskustasta busseilla 68, 71 ja 71V sekä Hakaniemestä bussilla 74. Jää pois Annalantien pysäkillä ja kävele noin sata metriä takaisin keskustaan päin. Kustantamomme sijaitsee Siwan yläkerrassa, sisäänkäynti sisäpihan puolelta A-rapusta, 3.krs.

Järjestäjä: Viisas Elämä Oy

Lisätietoa: jenni.vehkaluoto@basambooks.fi

Voit ostaa edullisesti kirjojamme paikan päältä.

Ei ilmoittautumista, vapaa pääsy!

 

Tutustu kirjaan:

Mielen voima

mielen-voima-kansi

 

 

 

 

Kommentoi!

kommenttia