Viisas elämä -klubi 15.2.2016: Leena Siitonen ja Anna Rossi

Leena Siitonen ja Anna Rossi

Täydellinen vai riittävän hyvä – Brené Brownin jalanjäljillä

Bréne Brownin kirjojen suomentajat Leena Siitonen ja Anna Rossi tuovat keskustellen esiin Brené Brownin teosten ydinajatuksia sekä hänen tuotantonsa vaikutuksia yksilötasolla ja laajemminkin. Brené Brown on häpeään, perfektionismiin ja haavoittuvaisuuteen erikoistunut amerikkalainen tutkija ja kirjailija, joka ei piiloudu roolien taakse, vaan laittaa itsensä likoon testatakseen omia teorioitaan ja tutkimustensa tuloksia. Keskustelun teemoina ovat muun muassa epätäydellisyyden hyväksyminen, aitous, myötätunto itseä kohtaan, kiitollisuus, luovuus ja elämästä iloitseminen.

Leena Siitonen, FM, on henkinen opettaja ja auratulkitsija, jolle tärkeintä ovat arjen henkisyys, kasvu, onnellisuus, rakkaus ja ilo. Hän on toiminut työkseen henkisyyden, energioiden ja niiden tulkitsemisen parissa jo yli 15 vuotta, nykyään Iloinen Aura -yrityksessään. Auratulkitsijan työnsä ohessa Leena luennoi, kirjoittaa ja bloggaa henkiseen kasvuun liittyvistä aiheista ja suomentaa elämäntaitokirjallisuutta. Viisas elämä -sivuilta löytyy myös Leenan suosittu Hiljennä kurvissa -blogi.

Anna Rossi, FM, on tavoite- ja uravalmentaja, joka uskoo, että elämässä voi halutessaan toteuttaa kokonaisvaltaisesti useita intohimoja työn, opiskelun tai harrastusten kautta. Työssään hän auttaa elämässään risteyskohdassa olevia ihmisiä löytämään itselleen oikeanlaisen suunnan. Rossi on koulutukseltaan myös kääntäjä ja suomentaa parhaillaan Brené Brownin uusinta teosta.

 

Tapahtuma: Viisas elämä -klubi

Aika: Maanantai 15.2.2016 klo 18-20

Paikka: Basam Books –kustantamo, Hämeentie 155 A 6, Helsinki. Pääset paikalle helposti Helsingin keskustasta busseilla 68, 71 ja 71V sekä Hakaniemestä bussilla 74. Jää pois Annalantien pysäkillä ja kävele noin sata metriä takaisin keskustaan päin. Kustantamomme sijaitsee Siwan yläkerrassa, sisäänkäynti sisäpihan puolelta A-rapusta, 3.krs.

Järjestäjä: Basam Books Oy

Lisätietoa: jenni.vehkaluoto@basambooks.fi

Ei ilmoittautumista, vapaa pääsy!

 

Tutustu Brené Brownin kirjoihin:

www.basambooks.com

 

Kommentoi!

kommenttia