Viisas elämä -klubi 16.11.2015: Erkki Lehtiranta

Musiikki, tunteet ja tietoisuus – miten musiikki laadullistaa elämäämme?

Musiikki on ihmiskunnan suurimpia kulttuurisaavutuksia. Se voi olla enemmänkin. Äänellä ja musiikilla on paljon ominaisuuksia, jotka ovat vasta hiljattain paljastuneet tutkijoille.  Musiikki voi vaikuttaa mm. kaikkiin kehomme fysiologisiin prosesseihin, se voi edistää huomattavasti oppimista ja tuoda merkittävää lisäarvoa myös henkiselle kehityksellemme. Musiikin parantavista energioista tulee jatkuvasti uutta tutkimustietoa.

Tällä Viisas elämä -klubin luennolla kirjailija, musiikintutkija ja kouluttaja Erkki Lehtiranta avaa väyliä musiikin uudenlaiseen ymmärtämiseen ja käyttöön henkisen hyvinvointimme tukena ja tietoisuutemme avartajana. Mukana on harvinaisia musiikkinäytteitä.

Aika: Maanantai 16.11.2015 klo 18-20

Paikka: Basam Books –kustantamo, Hämeentie 155 A 6, Helsinki. Pääset paikalle helposti Helsingin keskustasta busseilla 68, 71 ja 71V sekä Hakaniemestä bussilla 74. Jää pois Annalantien pysäkillä ja kävele noin sata metriä takaisin keskustaan päin. Kustantamomme sijaitsee Siwan yläkerrassa, sisäänkäynti sisäpihan puolelta A-rapusta, 3.krs.

Järjestäjä: Basam Books Oy

Lisätietoa: jenni.vehkaluoto@basambooks.fi

Voit ostaa edullisesti Basam Booksin ja Viisas elämä -sarjan kirjoja paikan päältä.

Ei ilmoittautumista, vapaa pääsy!

 

Lisätietoa Erkki Lehtirannan kirjasta:

Musiikki, henkisyys ja hyvinvointi

978-952-260-433-0