Viisas Elämä -klubi 18.4.2016: Sari Laine ja Katja Frange

intuition

Intuitiolla ja tunteella – Sisäisen viisauden parantava vaikutus

Viisas elämä -klubilla tietoisuustaidoista ja intuitiosta keskustelevat Sari Laine ja Katja Frange.

Mielen harjoittaminen on ratkaisu moniin haasteisiimme. Miten se vaikuttaa hormoneihimme ja hermostoomme? Miten mielen harjoittaminen vaikuttaa tunnetiloihimme, ajatuskierteisiimme ja ihmissuhteisiimme? Se on ainoa varma keino saada elämäntapamuutoksista pysyviä.

Intuitio on jokaisessa meissä olevaa sisäistä viisautta, luonnollinen osa elämää. Intuitio voi olla tietoisempi osa arkipäivää, sitä voi vahvistaa ja harjoitella. Intuition vahvistaminen on ennen kaikkea henkistä kasvua ja itsetuntemusta. Se on luottamusta omaan viisauteen sekä elämän kokemista aidommin sellaisena kuin se kussakin hetkessä on. Intuitio ei poista elämään kuuluvia haasteita, mutta niistäkin voi löytää ihmeellisen, kuin suuremmissa käsissä olevan ohjauksen ja tarkoituksenmukaisuuden. Sinussa itsessäsi on jo kaikki vastaukset, mutta miten voit kuulla ne?

Sari Laine on hyvinvointivalmentaja, kirjailija ja Hidasta Elämää ja Viisas elämä -sivustojen bloggaaja. Hän on kirjoittanut kirjan Tunteen ja älyn liitto. Miten saavutan kehon ja mielen tasapainon” (Basam Books 2015). Hän on esiintynyt I love me -messuilla, Kirjamessuilla ja Viisas Elämä -messuilla. Laine on koulutukseltaan KTM, hän on tehnyt henkilöstöhallinnon ja työhyvinvoinnin kehittämistöitä ja oman uupumisensa kautta kiinnostui henkisestä kasvusta ja mielenhallinnasta. 

Katja Frange on henkisen kasvun valmentaja ja opettaja, intuitiivinen näkijä ja kahden tyttären äiti. Katja on intuitiivisen elämän sanansaattaja ja sitoutunut henkiseen työhönsä kohti korkeampaa tietoisuutta. Katjan kirja Intuitiolla – kuuletko sisäisen viisautesi? ilmestyy osana Viisas Elämä –kirjasarjaa maaliskuussa 2016. www.katjafrange.com /www.soulment.fi

 

Aika: Maanantai 18.4.2016 klo 18-20

Paikka: Viisas Elämä Oy (ent. Basam Books), Hämeentie 155 A 6, Helsinki. Pääset paikalle helposti Helsingin keskustasta busseilla 68, 71 ja 71V sekä Hakaniemestä bussilla 74. Jää pois Annalantien pysäkillä ja kävele noin sata metriä takaisin keskustaan päin. Kustantamomme sijaitsee Siwan yläkerrassa, sisäänkäynti sisäpihan puolelta A-rapusta, 3.krs.

Järjestäjä: Viisas Elämä Oy

Lisätietoa: jenni.vehkaluoto@basambooks.fi

Voit ostaa edullisesti kirjojamme paikan päältä.

Ei ilmoittautumista, vapaa pääsy!

 

Kuva: Unsplash

Kommentoi!

kommenttia