Viisas Elämä -klubi 2.5.2016: Anne Lindholm-Kärki ja Kirsi Virkkunen

tietoisuuskirjoittaminen

UNET JA TIETOISUUSKIRJOITTAMINEN

– Urbaanin mystikon henkinen vaellus –

 

Tietoisuuskirjoittaminen on sisäisen viisauden ja oman totuuden kuuntelemista kirjoittaen. Se on hiljentymistä ja kulkemista läpi mielen hälyn kohti syvempiä tasoja itsessä. Se on tilan antamista sekä sisäiselle että kollektiiviselle kätketylle tiedolle, joka pysyy arjen kiireessä meiltä piilossa.

Tietoisuuskirjoittaminen avaa yhteyden syvätietoisuuteen, josta myös unet kumpuavat. Unet ovat totuuden välittäjiä ja tietoisuuskirjoittajan luotettavia oppaita todeksi kasvamisen matkalla. Kun päivä- ja yötietoisuus ovat punoutuneet yhteen, ihminen on se luova, intuitiivinen, vaistonvarainen itse, joka hänen on tarkoituskin olla. Tietoisuuskirjoittaja kuuntelee sisäistä ohjaustaan ja luo siitä käsin itseään ja elämäänsä.

Anne Lindholm-Kärki ja Kirsi Virkkunen kertovat syksyllä ilmestyneestä kirjastaan Kirjoita totuutesi! ja avaavat jo työn alla olevaa seuraavaa kirjaansa, joka kuvaa tietoisuuskirjoittajan henkistä matkaa kohti syvintä tarkoitustaan.

Tapahtuma: Viisas Elämä -klubi

Aika: Maanantai 2.5.2016 klo 18-20

Paikka: Viisas Elämä Oy (ent. Basam Books), Hämeentie 155 A 6, Helsinki. Pääset paikalle helposti Helsingin keskustasta busseilla 68, 71 ja 71V sekä Hakaniemestä bussilla 74. Jää pois Annalantien pysäkillä ja kävele noin sata metriä takaisin keskustaan päin. Kustantamomme sijaitsee Siwan yläkerrassa, sisäänkäynti sisäpihan puolelta A-rapusta, 3.krs.

Järjestäjä: Viisas Elämä Oy

Lisätietoa: jenni@viisaselama.fi

Ei ilmoittautumista, vapaa pääsy!

 

Tutustu kirjaan:

Kirjoita totuutesi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Puhujien kotisivut:
www.annelindholm-karki.fi
www.fenixinspiration.fi

Kommentoi!

kommenttia