Viisas Elämä -klubi 22.2.2016: Mila Boström

Mila Bostrom

Ulkoinen on sisäisen peili – ajattelun täyskäännös

Usean vuoden sisäisen mielen matkan ja tutkimisen kautta on auennut ihmisten ajattelun
perustavanlaatuisia virheitä. Kuinka vajavaisesti käytämme olemuksemme kykyjä, aina ajattelusta kehon tunteisiin ja ennen kaikkea niiden yhteisviestintään.
Muuttamalla näkökulmaa ja löytämällä ne todelliset merkittävät seikat kanssakäymisistämme ihmisten kanssa, kohtaamistamme tilanteista sekä olosuhteistamme, voimme vapautua väärän tulkinnan tuomasta kärsimyksestä. Minuuden rakenne paljastuu ja emme ole enää niin herkkiä reagoimaan kaikkeen, mikä näyttäisi kohdistuvan omaan arvoomme. Mielen purkamisen avulla voi päästä itsensä hyväksyvään vapaaseen elämään.
On yllättävää kuinka päinvastoin kaikki lopulta on.
Tarjolla on avaimia ajattelun ja tunteiden todelliseen ymmärtämiseen ja sen kautta mm. tuomitsemisesta ja syyllisyydestä vapautumiseen.
Oivallukset toimivat porttina suvaitsevampaan ja rakkaudellisempaan elämänkokemiseen.

Kirjailija ja luennoitsija Mila Boström käsittelee Viisas elämä -klubilla mielen matkoja ja tarjoaa illan aikana ajattelun avaimia kuulijoille.

Mila Boström on toiminut monilla eri aloilla. Toiminnan pohjana kumpuaa luovuus. Hän pyrkii elämään hetkessä ja toimimaan eteen tuodun informaation mukaisesti. Yrityksensä Viewit Oy:n (mindmaster.fi) kautta hän pitää luentoja itsensä tunnistamisesta sekä mielen ja tunteiden uudelleen tulkinnasta jokaisen yksilön elämän helpottamiseksi.

Pohjakouluttajana on toiminut 8. vuoden masennus ja sen jälkeinen 8. vuoden matka oman mielen sisäiseen maailmaan ja sen ymmärtämiseen.
Tällaista tietoa ei opeteta koulutuksissa oman kokemisen ulkopuolella.
Tätä edeltänyt elämä onkin ollut vain valmistautumista nykyiseen tehtävään ja matka jatkuu.
Hyvin vahvana osana Milan elämää on luovuus ja kädentaidot niiden erilaisissa muodoissaan.

Basam Booksin kautta ensimmäinen julkaistu kirja on värityskirja nimeltä Meditoi värittäen, mikä julkaistiin Helsingin kirjamessuilla 2015.
Seuraava julkaistavaksi suunniteltu esikoisteos työnimeltään ”Vapaaksi mielen vallasta – Matka ajatusten ja tunteiden alkulähteelle” on suunniteltu ilmestyväksi loppukesästä 2016.

 

Tapahtuma: Viisas Elämä -klubi

Aika: Maanantai 22.2.2016 klo 18-20

Paikka: Viisas Elämä Oy (ent. Basam Books), Hämeentie 155 A 6, Helsinki. Pääset paikalle helposti Helsingin keskustasta busseilla 68, 71 ja 71V sekä Hakaniemestä bussilla 74. Jää pois Annalantien pysäkillä ja kävele noin sata metriä takaisin keskustaan päin. Kustantamomme sijaitsee Siwan yläkerrassa, sisäänkäynti sisäpihan puolelta A-rapusta, 3.krs.

Järjestäjä: Viisas Elämä Oy

Lisätietoa: jenni.vehkaluoto@basambooks.fi

Ei ilmoittautumista, vapaa pääsy!

 

Milan Huomenta viisaus -blogi on Viisas elämä -sivujen suosikkiblogeja. Oivaltaviin kirjoituksiin voit tutustua täällä: Huomenta viisaus.

 

Tutustu Milan kirjaan:

Meditoi värittäen

Meditoi värittäen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentoi!

kommenttia