Viisas Elämä -klubi 23.5.2016: Jeremy Qvick

mieli

Tietoisuus elämäni vapauttajana

Millaisia mahdollisuuksia ihmisellä on oppia ymmärtämään omaa mieltään? Olenko minä se, joka ajattelee, tuntee ja tahtoo, vai olenko vain mieltäni totteleva olento vailla mahdollisuutta ymmärtää itseäni ja psyykettäni? Nämä kysymykset voivat avata meille mahdollisuuden tutustua mieleemme, sen toimintaan ja siihen kuka olemme.

Yksinkertaisilla harjoituksilla ja oivalluksilla voimme oppia havaitsemaan ajatuksiamme, tunteitamme ja halujamme, sekä nähdä käytännössä kuinka elämämme voi rikastua ymmärtäessämme mielemme liikkeitä ja sen vaikutuksia meihin. Jokaisella meistä on paljon sisäistä luovuutta sekä potentiaalia, jotka valitettavasti usein jäävät vanhojen ajatus- ja tunnetottumustemme varjoon. Kun opimme havaitsemaan ja käyttämään sisäistä potentiaaliamme, voimme alkaa vapautua meitä rajoittavista mielemme tottumuksista, ja luoda uusia tapoja ajatella, tuntea ja elää.

Jeremy Qvick on 27-vuotias Lapista kotoisin oleva Viisas Elämä Oy:n uusi kirjailija. Hän kirjoittaa juuri ensimmäistä kirjaansa ihmisen tietoisuuden mahdollisuuksista. Jeremy on kiinnostunut filosofiasta, psykologiasta ja henkisyydestä, ja on intensiivisesti syventynyt meditatiiviseen harjoitteluun. Hän haluaa ymmärtää ja kokea mielensä liikkeitä, ajatuksia, tunteita sekä haluja kokonaisvaltaisesti. Hänen intohimonsa on tutustua eri filosofioihin ja henkisiin traditioihin kokemuksellisesti ja tuoda näistä opittu viisaus nykypäivän kielelle, niin että jokainen ihminen voisi halutessaan ymmärtää mistä heidän elämässään voisi olla kyse.

Jeremyn nettisivuilta jeremyqvick.com löytyy paljon artikkeleita tietoisuudesta, taiteesta, elämästä ja henkisyydestä.

 

Aika: Maanantai 23.5.2016 klo 18-20

Paikka: Viisas Elämä Oy (ent. Basam Books), Hämeentie 155 A 6, Helsinki. Pääset paikalle helposti Helsingin keskustasta busseilla 68, 71 ja 71V sekä Hakaniemestä bussilla 74. Jää pois Annalantien pysäkillä ja kävele noin sata metriä takaisin keskustaan päin. Kustantamomme sijaitsee Siwan yläkerrassa, sisäänkäynti sisäpihan puolelta A-rapusta, 3.krs.

Järjestäjä: Viisas Elämä Oy

Lisätietoa: jenni.vehkaluoto@basambooks.fi

Voit ostaa edullisesti kirjojamme paikan päältä.

Ei ilmoittautumista, vapaa pääsy!

 

Kommentoi!

kommenttia