PERUTTU: Viisas elämä -klubi 25.1.2016

Pauliina Tervo

HUOM. Viisas elämä klubi maanantaina 25.1.2016 on valitettavasti peruttu sairastumisen vuoksi.

Herkän vatsan kokkikoulu – tavoitteena hyvä olo ja terve vatsa

Turvottaako? Närästääkö? Kärsitkö ilmavaivoista tai ummetuksesta? Onko vatsasi usein iltaisin kipeä, etkä tiedä, mistä vaivat johtuvat? Et ole yksin. Suomessa on noin miljoona herkkävatsaista, jotka kärsivät päivittäin toiminnallisista vatsavaivoista.

Jatkuvat vatsavaivat vievät elämisen ilon, ahdistavat, masentavat ja sairastuttavat. Onneksi vatsaongelmat voi laittaa kuriin ruokavaliolla; syömällä suoliston hyvinvointia tukevaa, oikeaa ruokaa. Pauliina Tervo kertoo klubi-illan aikana uutuuskirjansa Herkän vatsan kokkikoulu taustoista ja siitä, millaisilla ruokavalinnoilla hänen 30 vuotta jatkuneet vatsavaivansa loppuivat.

Tilaisuudessa on tarjolla Herkän vatsan kokkikoulun resepteillä leivottua pientä gluteenitonta purtavaa, teetä ja kahvia. Voit ostaa edullisesti Basam Booksin ja Viisas elämä -sarjan kirjoja paikan päältä.

Pauliina Tervo on valtiotieteiden maisteri, reseptivelho, kouluttaja, suosittu bloggaaja ja yrittäjä. Tervon vetämät Herkän vatsan kokkikoulut ja FODMAP-keittiöni -blogi ovat saavuttaneet suuren suosion.

Tapahtuma: Viisas elämä -klubi

Aika: Maanantai 25.1.2016 klo 18-20 HUOM. KLUBI-ILTA ON PERUTTU SAIRASTUMISEN VUOKSI.

Paikka: Basam Books –kustantamo, Hämeentie 155 A 6, Helsinki. Pääset paikalle helposti Helsingin keskustasta busseilla 68, 71 ja 71V sekä Hakaniemestä bussilla 74. Jää pois Annalantien pysäkillä ja kävele noin sata metriä takaisin keskustaan päin. Kustantamomme sijaitsee Siwan yläkerrassa, sisäänkäynti sisäpihan puolelta A-rapusta, 3.krs.

Järjestäjä: Basam Books Oy

Lisätietoa: jenni.vehkaluoto@basambooks.fi

Ei ilmoittautumista, vapaa pääsy!

 

Lisätietoa kirjasta:

Herkän vatsan kokkikoulu

Pauliina Tervo: Herkän vatsan kokkikoulu

FODMAP-keittiöni

Kokkikurssit

 

Kommentoi!

kommenttia